Un home resulta ferit de gravetat en ser apunyalat al Pas de la Casa

La policia ha detingut un resident per una baralla a casa de la víctima per un assumpte de drogues

Un home resulta ferit de gravetat en ser apunyalat al Pas de la CasaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va procedir ahir a realitzar la detenció d’un resident al país, acusat d’apunyalar-ne un altre al Pas de la Casa. Tal com ha pogut saber el Diari, els fets es van produir durant la mitjanit de dimecres a dijous, després que es produís una baralla entre ambdós homes i que va acabar amb l’apunyalament d’un dels implicats, que es trobava ingressat en estat greu a l’hospital ahir. El pacient resta a la unitat de cures intensives amb pronòstic reservat i no es tem per la seva vida, ja que ha estat desintubat i seguirà a l'UCI durant el cap de setmana, segons han informat des del centre hospitalari.

La disputa entre els dos residents, que tenen 27 i 45 anys, es va produir al domicili del Pas de la Casa on vivia la persona que finalment va rebre la ganivetada. Segons van indicar des del cos d’ordre, la causa que va desencadenar la batussa i el posterior apunyalament va ser, suposadament, una disputa per qüestions relacionades amb les drogues.

Malgrat que els fets es van produir al punt de la mitjanit, la persona ferida no es va desplaçar fins al matí al servei d’urgències de l’hospital nostra Senyora de Meritxell, on, després de realitzar-li les primeres exploracions per saber la gravetat de l’apunyalament, van observar que la ferida que l’home tenia al tòrax també havia arribat a un dels pulmons, fet pel qual va quedar ingressat al centre hospitalari.

Tot i la detenció practicada pel cos de policia, se segueix treballant en diferents línies d’investigació per tal d’esclarir, de manera fidedigna, les motivacions que van provocar l’apunyalament que va acabar amb l’ingrés hospitalari de la persona que el va patir i que es troba en estat greu. Al tancament d’aquesta edició, els agents del cos d’ordre segueixen treballant per tal d’esbrinar qualsevol derivada del succés i veure si podia haver-hi altres implicacions en el mateix.

LA POLICIA APUNTA A LES MÀFIES DE L'EST COM A AUTORES DE L'ONADA DE ROBATORIS AL JULIOL

El cos de policia creu que l’onada de robatoris, centrada en els dies 8 i 9 de juliol, que es van produir podria ser obra de les màfies de l’Europa de l’Est. Així doncs, fonts policials van indicar que pensen que el modus operandi seguit per aquestes bandes es basaria en el fet de venir al país, cometre els delictes i acte seguit tornar a marxar. Tot i aquestes hipòtesis, el cos policial continua amb el curs de la investigació revisant les diferents imatges proporcionades per les càmeres de seguretat, i encara sense haver pogut identificar cap dels autors materials. Cal recordar que en aquelles dates es van registrar entrades amb posteriors robatoris a la seu de l’Automòbil Club Andorra i d’un consultori mèdic, i a diferents despatxos de la capital del Principat. Durant la matinada, van assaltar amb força les diferents ubicacions a la recerca de diners en metàl·lic, tot forçant els panys i registrant l’interior dels diferents locals.

tracking