x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
infraestructures

Encamp reobre dilluns les piscines del Complex esportiu i del Pas

El comú també ha inaugurat un parc infantil a la plaça Sant Miquel que compta amb un gronxador de 5 seients i un castell gegant de 5 metres d'alçada
La piscina del Complex esportiu d'Encamp

La piscina del Centre esportiu del Pas de la Casa

La piscina del Centre esportiu del Pas de la Casa

Comú d'Encamp
El parc infantil davant la plaça Sant Miquel

Parc infantil davant la plaça Sant Miquel

El parc infantil davant la plaça Sant Miquel

Comú d'Encamp
Actualitzada 07/08/2020 a les 15:29
El comú d'Encamp reobre dilluns les dues piscines cobertes del Complex Esportiu i del Centre esportiu del Pas de la Casa després de l'aturada tècnica per realitzar obres de millora i la reforma de les instal·lacions. La piscina del Complex Esportiu d'Encamp té nous pòdiums de competició i s'ha arranjat la base on reposen mentre que al centre del Pas de la Casa s'ha canviat la làmina base del terra i les parets, s'ha pintat de nou, s'han reparat les petites pèrdues d'aigua que hi havia i s'ha arranjat tot l'enrajolat.

La utilització de les instal·lacions s'haurà de fer amb cita prèvia que es pot sol·licitar a l'aplicació web amb la qual també es demanen les reserves pel gimnàs i les sales de musculació. Així mateix, es pot trucar a la recepció dels centres esportius. Al Complex Esportiu d'Encamp la piscina gran permetrà la reserva d'un carril durant una hora, amb un màxim de 8 persones cada hora, per garantir les capacitats màximes d'aforament a vestidors i a l'aigua. Pel que fa a la piscina petita, només es podrà fer un ús recreatiu, per a les àrees de Jovent o campus i tindrà quatre espais diferenciats exclusivament per a grups o nuclis familiars, i caldrà realitzar la reserva a través de l'aplicació. El solàrium i la terrassa exterior també tornen al funcionament habitual i es recorda que cal dur tovallola per utilitzar les hamaques.

La piscina gran del Centre esportiu del Pas permetrà reservar un carril durant una hora amb un màxim de sis persones a cada carril i hora. La piscina petita també tindrà un ús recreatiu mentre que el jacuzzi interior serà d'ús individual, i amb reserva per a un temps màxim de mitja hora, i l'exterior romandrà tancat. El solàrium es mantindrà obert, amb funcionament sota reserva i per a un màxim de cinc persones i les saunes i zones de relaxació estaran tancades als dos centres.

Les instal·lacions esportives es netegen i desinfecten de forma periòdica durant el dia i es recorda als usuaris que l'ús de la mascareta és obligatori en el recinte interior i que cal rentar-se les mans en entrar i sortir del centre.

Un parc infantil davant la plaça Sant Miquel
El comú d'Encamp ha obert avui un parc infantil davant de la plaça Sant Miquel. L'àrea compta amb un espai amb múltiples jocs fets amb fusta de robínia, un material molt resistent, i que està format per un gronxador de 5 seients i un castell gegant de 5 metres d'alçada amb tobogan, cordes, paret d'escalada, entre altres. El nou parc es complementarà els pròxims mesos amb una zona infantil destinada a infants d'1 a 6 anys que tindrà jocs i elements visuals vinculats amb animals, jocs d'equilibri per a nen majors de 3 anys i un espai amb elements cognitius i esportius per a la gent gran al costat de la passarel·la que va cap al Complex esportiu d'Encamp.


El parc infantil és un dels equipaments que s'ha incorporat en la remodelació de les avingudes i que s'integra en la zona de preferència per a vianants que va des de Cal Notari fins a la plaça del Consell General, on la velocitat està limitada a 30 quilòmetres per hora. La zona de joc també compta amb un dispensador de gel hidroalcohòlic per tal de seguir les mesures de seguretat sanitàries arran de la pandèmia de la Covid-19.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts