Justícia

Els Cachafeiro han de deixar el Punt el 30 de novembre

La Batllia fixa el termini perquè els gestors actuals abandonin l'edifici comercial

Els Mallol volen buit en dos mesos el Punt de TrobadaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Batllia ha fixat el 30 de novembre com a data límit perquè la família Cachafeiro abandoni les instal·lacions del Punt de Trobada que des de fa anys reclama recuperar la família Mallol per la finalització del contracte de lloguer. La resolució judicial estableix que els gestors han de presentar de forma quinzenal, l'1 i el 15 de cada mes a partir del setembre un informe de l'evolució del desallotjament "material dels llocs", en el qual han de detallar el calendari de les actuacions previstes dins del termini màxim fixat, les que es trobin en curs i la previsió de les que faran.

Els gestors del centre comercial han de retornar la parcel·la amb totes les edificacions que s'hi han fet. I especifica la batlle a l'aute que ha de ser els bens mobles amb les instal·lacions en general, els sistemes de ventilació i climatització, ascensors, escales mecàniques i els elements encastats als murs i envans, com llums i sensors "en correcte estat de conservació" amb el desgast que hagin tingut d'un ús normal dels mateixos.

Indemnització mensual de lloguer

La batlle decideix que els Cachafeiro han de continuar pagant mensualment la part fixada com a "indemnització per ocupació indeguda" que està vigent fins que retornin l'edifici de la parcel·la anomenada La Prada de la Borda del Cosp. I adverteix als gestors actuals que si el 30 de novembre no han retornat la possessió dels llocs als propietaris "se li depararan tots els perjudicis que en dret corresponguin".

L'aute d'execució de la batlle rebutja la resta de peticions de les dues parts sobre el desallotjament del centre comercial. La propietat havia presentat una demanda sol·licitant que es donés dos mesos als gestors per desnonar el Punt de Trobada. I els Cachafeiro havien presentat un escrit demanant un termini de 19 mesos per deixar l'edicifi al·legant que era "l'únic escenari viable" per fer la liquidació amb empleats i proveïdors.

tracking