x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Seguretat

La policia sanciona 103 conductors per circular anant ebris o drogats

La campanya es va allargar durant un mes i es van realitzar gairebé 2.200 controls
Un agent de policia conversant amb un conductor.

Sancionats 103 conductors per circular ebris o drogats

Un agent de policia conversant amb un conductor.

Fernando Galindo
Actualitzada 06/08/2020 a les 06:22
    Cristina Pantebre Andorra la Vella
Fa només un parell de dies que el cos de policia va donar per acabada la darrera campanya de controls per reduir i acabar amb l’alcohol i les drogues al volant. S’han efectuat un total de 2.193 controls arreu del país durant el període d’un mes i dos dies. D’aquests gairebé 2.200 controls, 103 conductors han donat positiu al control d’alcoholèmia o al drogo-test. El percentatge és del 4,69% de positius en relació amb el nombre de controls efectuats. Segons informa la direcció del cos de policia, en aquesta campanya d’estiu han notat un descens respecte a les mateixes dates de l’any passat, que va ser del 4,92%.

La gran majoria dels positius van ser enxampats entre les deu de la nit i les sis del matí, una franja horària en què s’han realitzat 681 controls. Entre els detinguts, dos conductors van negar-se a fer el control d’alcoholèmia. Les franges d’edat dels conductors detinguts són molt variades, tot i que la majoria d’aquests superen els 40 anys. Pel que fa als detinguts, tres han estat involucrats en accidents de circulació amb danys materials i cap en accidents amb ferits. Des del cos de policia recorden un cop més que la suma d’alcohol més conducció és completament inviable i perillosa.

D’altra banda, dilluns 10 d’agost la policia arrencarà una nova campanya a les carreteres, aquesta vegada dirigida als conductors de motocicletes i també ciclo­motors. Aquesta campanya finalitzarà dissabte 29 d’agost a les set de la tarda.

Segons informa la direcció del cos de policia, l’objectiu d’aquesta campanya és incidir que aquest tipus de vehicles circuli per les vies públiques en bones condicions (tant tècniques com administratives) i sobretot intentar col·laborar amb la disminució del nombre de sinistres a les carreteres del país. Aquestes mesures ajudaran a arribar entre tots a l’objectiu principal de zero accidents, millorant la seguretat viària en general.
  • #4 Antoni
    (06/08/20 15:34)

  • #3 Pep
    (06/08/20 15:20)

    I aquest conductors que han donat positiu amb drogues, la policia investiga qui els hi ha distribuit?

    Respondre
  • #2 Antoni
    (06/08/20 14:59)

    Manda huevos tios..i ties...!
    No teniu vergonya ...!

    Respondre
  • #1 No és suficient
    (06/08/20 08:56)

    Els problemes s'acumulen i s'accentuen, una moto sense silenciador que creui Andorra durant la nit o matinada desperta a centenars de persones, s'ha de controlar seriosament el soroll de les motos i la conducció esportiva.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts