x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Mobilitat

Més vigilància al carrer Sant Andreu per la prova pilot

La corporació té previst que el sentit únic també funcioni durant el mes de setembre
Una tanca informativa del canvi circulatori.

Més vigilància al carrer Sant Andreu per la prova pilot

Una tanca informativa del canvi circulatori.

Fernando Galindo
Actualitzada 06/08/2020 a les 07:03
El comú de la capital ha ampliat la vigilància al carrer Sant Andreu després que dilluns s’iniciés la prova pilot a la zona. La decisió de la corporació, segons van explicar al Diari, té un sentit informatiu per evitar incidències, ja que fins ara s’ha detectat “algun despistat” que intentava passar per la via en sentit contrari. També hi ha una tanca que impedeix el sentit contrari. Els agents de circulació, però, no han detectat cap afectació greu.

La corporació té la previsió que la prova es mantingui durant el mes d’agost i, almenys, les primeres setmanes de setembre. D’aquesta manera, no seria fins a principi de tardor que hi hauria una decisió ferma de mantenir de manera definitiva el carrer amb un sentit únic o bé tornar als dos sentits. “És massa aviat per determinar si la prova pilot està funcionant correctament o no”, van exposar fonts del comú. En aquest sentit, van al·legar que malgrat les queixes reiterades a les xarxes socials sobre si és correcte o no que es faci la prova, van insistir a esperar, sobretot, les primeres setmanes de setembre, “quan hi hagi un retorn a la normalitat”.

La decisió, tal com es va explicar durant la presentació del projecte, ve determinada per l’alta afluència de vehicles diaris a la zona, com també per l’alta velocitat a què circulaven. De fet, segons les dades facilitades pel servei de Mobilitat, pel carrer Sant Andreu hi transiten diàriament 573 vehicles, dels quals 500 passen per la part alta de Bisbe Iglesias, un carrer en què al seu tram baix (sortida aparcament Meritxell del carrer Dr. Molines) la xifra s’incrementa i arriba fins als 1.726 vehicles.
Etiquetes
  • #7 Interessos inexplicables
    (07/08/20 11:44)

    Cada cop entenc menys moltes decisions q s'estan prenent, de veritat és necessari tallar el sentit d'un carrer per complicar encara més la xarxa viària d'Andorra per la velocitat (q fàcilment es pot controlar amb un radar, ara no vindrà d'un mes). I més important, s'ha tingut en compte la circulació de les ambulàncies? No sé, sembla que el comú va per lliure sense consensuar una decisió q afecta no sols als ciutadans q circulen (q és el molt important). Sinó talla un accés molt important pels serveis mèdics urgents.

    Respondre
  • #6 Escaldenca
    (07/08/20 07:12)

    Crec que ara Escaldes també hauria de restringir el pas als vehicles que venen d'Andorra, deixar el carrer exclusivament per ambulàncies i veïns. Si s'ha de restringir vehicles doncs per tothom. Sortim molt perjudicats de la part d'Escaldes, hem de fer una volta bestial per accedir a l'escola Sant Ermengol o altres parts d'Andorra. Aquesta decisió és pèssima!!! Segur que és per fer content a algun votant de la zona.

    Respondre
  • #5 Anelletes
    (06/08/20 11:22)

    Els veins dels edificis de les Anelletes que tenim la sortida del aparcament (més de 200 places) per el carrer Sant Andreu, de recorre uns 50m de dit carrer per anar cap a Andorra la Vella, ara hem de fer el carrer complet cap el hospital direcció Escaldes y fer a prop de 1 km. D'altra banda, el tema de la velocitat, no sembla que es vegi afectada per la messura.

    Respondre
  • #4 MARKLIN2
    (06/08/20 11:09)

    ELS "CONSOLS" I "TECNICS" EXPERIMENTAN AMB LO QUE FUNCIONA, LA "ZONA URBANA 30 KM NO TE PRESA.

    Respondre
  • #3 wally
    (06/08/20 10:50)

    Per als que baixem d'Ordino i La Massana per anar a treballar a ALV és una gran P......!! a l'hivern ens haurem de menjar les cues d'esquiadors.

    Respondre
  • #2 Pere
    (06/08/20 09:06)

    Els polítics, són uns especialistes en carregar-s'ho tot!. Així funciona Andorra.

    Respondre
  • #1 Homosapiens
    (06/08/20 08:33)


    L'humà és l'únic animal que ensopega dues vegades amb la mateixa pedra....

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts