TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

pandèmia mundial

La ITV recupera la normalitat després de més de dos mesos de tancament

Des del servei informen que ja han fet la revisió als 4.000 vehicles que tenien pendents

La ITV recupera la normalitat després de més de dos mesos de tancamentARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ITV ha recuperat la normalitat després de tancar durant dos mesos arran de les mesures decretades pel Govern a causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus. Així ho va afirmar el gerent del servei, Jordi Marcos, que va indicar que des de l’obertura de les instal·lacions, el 18 de maig passat, “hem aconseguit que els prop de 4.000 vehicles que no van poder passar la revisió quan els tocava per les circumstàncies excepcionals de la Covid-19 ho facin en els darrers dos mesos”.

En aquest sentit, Marcos va explicar que els automòbils que encara no l’hagin passat i se’ls ha caducat la revisió “és perquè no van demanar cita prèvia en el seu moment i ara s’han quedat penjats, ja que totes aquelles persones que necessitaven i volien fer la inspecció ho van poder fer abans que els finalitzés la moratòria de dos mesos”.

Tanmateix, va manifestar que durant els mesos de juny i juliol també van realitzar les revisions pertinents als vehicles que els tocava en aquell període.

D’aquesta manera, el gerent va informar que per aconseguir aquesta fita, el servei d’inspecció va haver d’ampliar l’horari entre setmana i també els dissabtes. Així, des de la reactivació de les instal·lacions i fins a final del mes passat van estar oberts de dilluns a divendres de les set del matí a les nou del vespre i els dissabtes de les vuit a les set de la tarda de manera ininterrompuda en ambdós casos. “Hem realitzat un gran esforç per poder oferir el servei amb la millor eficàcia possible i recuperar els dos mesos que vam perdre per culpa del coronavirus”, va apuntar Marcos.

I va afegir que durant el mes d’agost també han aplicat un horari extraordinari per garantir el servei a tots els usuaris que ho necessitin. “Normalment a l’agost no obrim en dissabte perquè els nivells d’afluència són inferiors, però tenint en compte la situació que hem viscut vam decidir tenir les instal·lacions en funcionament els dissabtes al matí i així també evitar possibles aglomeracions entre setmana”, va comentar el gerent. Cal recordar que els vehicles que hagin de passar la ITV han de demanar cita prèvia a la pàgina web del servei i és obligatori l’ús de la mascareta i mantenir la distància de seguretat.

tracking