Infraestructures

El trasllat a la nova seu de la Justícia val quasi 78.000 euros

Govern fa la contractació urgent per iniciar el nou curs judicial al setembre

El trasllat a la nova seu de la Justícia val quasi 78.000 eurosFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mudança a la nova seu de la Justícia tindrà un cost de 77.850 euros, segons es va publicar al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA). Els treballs de desmuntatge del mobiliari i el trasllat a les noves dependències han estat adjudicats a l’empresa Transport Tot i la previsió és que a principi del mes de setembre es pugui iniciar el curs judicial a la nova seu.

L’organisme va treure a concurs la mudança per un cost màxim de 60.000 euros i a les clàusules de la licitació detallava que els treballs han d’estar acabats com a molt tard el 31 d’agost. Finalment, però, el cost ha augmentat gairebé 18.000 euros, ja que el Govern ha fet l’adjudicació de manera urgent. Aquesta urgència no té cap altre significat que tenir traslladat i muntat tot el mobiliari que hi ha a Batllia segons el calendari previst.

Quan es va fer públic el concurs per a les empreses interessades en el trasllat, s’especificava que s’haurà de fer durant l’horari habitual d’obertura de la Batllia i que la mudança dels òrgans judicials i de la fiscalia s’haurà de realitzar concretament durant la segona quinzena d’agost.

L’empresa Transport Tot també s’ha d’encarregar de fer el trasllat de material informàtic d’oficina i arxius de l’edifici de les Columnes de l’avinguda Tarragona a la nova seu, al Prat del Rull. Es calcula que a la Batllia hi ha un volum aproximat de documentació d’arxiu d’uns 4.464 metres lineals. Aquesta fa referència a la documentació que està custodiada tant a les oficines dels departaments com als dipòsits (arxius morts). Aproximadament hi ha unes 8.700 caixes de documents. Com a arxius vius hi uns 2.926 metres lineals de paper i com a arxius semiactius o morts, uns 1.738 metres lineals de paper.

tracking