societat

La Universitat Catalana d'Estiu a Prada se celebrarà en línia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat Catalana d’Estiu (UCE) començarà el 16 d’agost a Prada de Conflent, tal com estava previst. Seguint les recomanacions de les autoritats locals finalment totes les activitats es transmetran en streaming. Els cursos que tenien prevista l’assistència presencial d’alumnes a Prada finalment també es faran en línia.

Igualment, els actes, conferències i taules rodones tindran lloc a la seu permanent de l’UCE al Centre Pau Casals i seran transmesos en directe per internet.

La situació d’emergència sanitària motivada per la Covid-19 ha provocat que s’hagin hagut de prendre aquestes mesures. També, com és habitual, es durà a terme la 33a Diada andorrana.

La intenció de l’equip organitzador de la Universitat Catalana d’Estiu ha estat realitzar l’UCE 2020 i donar continuïtat a un projecte universitari que porta més de 50 anys tot esperant que el 2021 es pugui retornar a la normalitat, amb la presència dels alumnes a la capital del Conflent. A més, en tot moment s’ha prioritzat poder oferir tota la seguretat sanitària als assistents.

L’edició del 2020 serà ben especial però com és habitual convertirà un any més la vila de Prada en la capital política i cultural dels Països Catalans.

No s’ha suspès cap dels actes previstos i entre els assistents que ja han confirmat la presència hi ha els presidents Quim Torra i Carles Puigdemont i el vicepresident Pere Aragonès.

En altres edicions s’han tractat diversos temes, com el canvi climàtic o el parlamentarisme.

tracking