societat

L'ONCA acaba la col·laboració amb les Nits d'estiu als museus

L'ONCA acaba la col·laboració amb les Nits d'estiu als museus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació ONCA, impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, finalitza la seva col·laboració amb les Nits d’estiu als museus dissabte vinent. L’actuació tindrà lloc a les 20 hores amb el concert del Duo Font Bartumeu, format per David Font (guitarra) i Carolina Bartumeu (violoncel), que interpretarà el programa Racons del Mediterrani. Durant l’espectacle, la dissenyadora i il·lustradora gràfica Carol Garrido farà una demostració de pintura ràpida que se subhastarà entre els assistents. Per poder accedir a sessió és necessari reservar al número de telèfon +376 836 908.

Tanmateix, la fundació continua amb el cicle On-Carrer a la parròquia d’Encamp, tot i que es desplaça fins al Pas de la Casa amb les actuacions de JAMP avui, i Teresina BSO, demà, a les 16 hores, a la plaça de l’església. El cicle compta amb la col·laboració de la corporació encampadana. Cal recordar que l’On-Carrer sorgeix del neguit dels artistes per seguir realitzant actes culturals per als ciutadans d’Andorra tot i les mesures de protecció que s’han decretat per evitar possibles contagis a causa de la pandèmia del coronavirus.

D’aquesta manera, els artistes de la fundació han estat realitzant actuacions a diversos indrets de les parròquies, mobilitzant-se cada cop que observaven que hi havia aglomeracions d’espectadors, i es traslladaven a un altre lloc per evitar superar el límit d’aforament.

Quant a l’espectacle Engordany a duo, tindrà lloc avui a les 19 hores amb l’actuació del grup Old School i el seu rock acústic al carrer amb un repertori que inclou temes clàssics del rock que se situen des dels anys 50 fins a l’actualitat. Des de la fundació i la corporació escaldenca van posar en relleu que és imprescindible reservar una plaça a l’oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany, per mantenir les mesures de seguretat per evitar nous rebrots de coronavirus al país.

tracking