x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Cultura

L'Escena Nacional prepara dos projectes de petit format

Moment d'un espectacle de l'Escena Nacional.

L'Escena Nacional prepara dos projectes de petit format

Moment d'un espectacle de l'Escena Nacional.

ARXIU
Actualitzada 05/08/2020 a les 06:33
L’Escena Nacional d’Andorra (ENA) ha escollit els projectes Cuques i Credere com les produccions que es portaran a terme aquest any i que se sumen a la Jove Companyia Nacional com a projectes ENA 2020.
La formació va proposar als artistes escènics del país una fórmula que permetés l’elaboració i creació de projectes de petit format per estrenar aquest any 2020 tenint en compte la incertesa de l’evolució de la pandèmia del coronavirus. L’objectiu de l’ENA, segons van explicar en un comunicat, és crear xarxes i col·laboracions entre diferents artistes teatrals i tractar des de les arts escèniques la situació actual a partir de la premissa: “Individu i/o comunitat”, on entrin en joc canvis de paradigma personals o col·lectius utòpics, distòpics, com també realistes.

Dels projectes rebuts al voltant d’aquesta temàtica s’han seleccionat dues produccions: Cuques, musical multidisciplinari destinat a un públic familiar i presentat per l’actriu Elena Santiago, i Credere, espectacle multidisciplinari presentat pel ballarí Xavier Pérez. Les peces tindran un procés de creació en què estarà implicat tot l’equip artístic que formi part de l’engranatge escènic dels projectes, juntament amb la direcció artística de l’ENA. Aquest procés de creació està previst que tingui lloc fins a la tardor, moment que començaria el procés d’assajos de cara al muntatge. Els projectes s’estrenaran, previsiblement, abans que acabi aquest any.
La iniciativa sorgeix arran de la Covid-19, que va provocar que l’ENA aturés la majoria dels projectes. Per aquest motiu, va realitzar una enquesta i dues sessions de treball virtuals per recollir les impressions i escoltar testimonis sobre possibilitats de futur.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts