Detingut per saltar-se l'ordre d'allunyament i agredir l'exparella

Detingut per saltar-se l'ordre d'allunyament i agredir l'exparellaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dilluns de la setmana passada un home de 42 anys després que l’exdona el denunciés per una agressió. Es donava l’agreujant que l’home tenia una ordre d’allunyament envers la denunciant i, per tant, no se li podia acostar. Segons va relatar la víctima, l’arrestat la va empentar i la va agafar pel coll durant una discussió. L’home va ser detingut pels presumptes delictes de maltractament en l’àmbit domèstic i contra l’administració de justícia en no respectar la prohibició de mantenir contacte amb la dona. Durant la setmana passada, la policia va detenir un altre home per una agressió masclista, un jove de 26 anys. La parella el va denunciar per injúries, amenaces i esgarrapades i cops.

El cos d’ordre va practicar dues detencions més per injuriar i amenaçar agents de policia. Un dels arrestats es trobava en un local d’oci nocturn i molt begut, increpant la resta de la clientela. Quan els agents van arribar alertats per l’incident, l’home, un resident de 45 anys, va reaccionar oposant-se al control.

Però el nombre més important de detencions de la setmana van ser les relacionades amb la seguretat en el trànsit, amb un total de 16 conductors arrestats. Era, a més, la darrera setmana de la campanya intensiva de controls d’alcoholèmia que la policia va arrencar el 29 de juny. La taxa més elevada van ser els 3,06 g/l que va donar un home de 36 anys dilluns de la setmana passada a tres quarts de vuit de la tarda.

Finalment, el cos d’ordre també va detenir dos homes per possessió de petites quantitats de cocaïna, un dels quals un no resident de 23 anys que va ser interceptat a la duana del riu Runer divendres, quan accedia al Principat en un cotxe particular. Portava 0,7 grams de cocaïna.

tracking