Quinze detinguts per alcoholèmia en una setmana

La policia va controlar un resident de 36 anys amb una taxa de 3,06 i un de 28 que va donar 2,15 grams per litre de sang

Control d'alcoholèmia de la policiaSFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una quinzena de conductors van ser detingudes la setmana passada per donar una taxa d'alcoholèmia positiva i un altre, de 30 anys, va ser arrestat per donar positiu a la prova de tòxics. El nivell més elevat es va detectar en el control a un resident de 36 anys que va superar els 3 grams per litre de sang passats dos quarts de vuit de la tarda del dilluns passat, i el segon positiu més alt va ser el de 2,15 d'un resident de 28 anys a les dues de la matinada de dimarts passat, segons la informació publicada per la policia en el balanç setmanal. Dos homes més, residents de 29 anys i de 53 anys, van donar una taxa de 1,76 grams en la prova que se'ls va fer, la matinada de divendres en el primer cas i dissabte poc abans de les cinc de la tarda en el segon arrest.

Els agents de policia van arrestar dilluns passat un home de 42 anys a la Massana per la denúncia de l'exparella que va patir empentes i va ser agafada pel coll després d'una discussió. L'home va ser detingut per un delicte de maltractament domèstic ja que a més tenia una ordre d'allunyament de l'exdona. Pel mateix delicte es va detenir un resident de 26 anys a Andorra la Vella el mateix dia en haver denunciat la parella que havia estat injuriada, amenaçada i agredida amb esgarrapades i cops per l'home.

La policia ha informat aquest migdia també de la detenció d'un resident de 45 anys, dilluns passat al vespre a Escaldes per enfrontar-se a una patrulla. Els agents van ser requerits per un aldarull en un local d'oci nocturn que estava provocant un home "en un fort estat d'embriaguesa" que estava increpant a la resta de clients. El cos de seguretat explica que l'home va reaccionar "de forma desproporcionada envers els agents, fent cas omís a les seves indicacions i oposant una forta resistència al moment de ser controlat". Desobeir els agents i proferir amenaces contra ells va ser el motiu de la detenció d'un jove de 22 anys, la matinada de diumenge a Encamp, en una intervenció per una agressió en una estació de servei.

tracking