x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Quinze detinguts per alcoholèmia en una setmana

La policia va controlar un resident de 36 anys amb una taxa de 3,06 i un de 28 que va donar 2,15 grams per litre de sang
Control d'alcoholèmia de la policia

Control d'alcoholèmia de la policia

Control d'alcoholèmia de la policia

SFP
Actualitzada 03/08/2020 a les 13:44
Una quinzena de conductors van ser detingudes la setmana passada per donar una taxa d'alcoholèmia positiva i un altre, de 30 anys, va ser arrestat per donar positiu a la prova de tòxics. El nivell més elevat es va detectar en el control a un resident de 36 anys que va superar els 3 grams per litre de sang passats dos quarts de vuit de la tarda del dilluns passat, i el segon positiu més alt va ser el de 2,15 d'un resident de 28 anys a les dues de la matinada de dimarts passat, segons la informació publicada per la policia en el balanç setmanal. Dos homes més, residents de 29 anys i de 53 anys, van donar una taxa de 1,76 grams en la prova que se'ls va fer, la matinada de divendres en el primer cas i dissabte poc abans de les cinc de la tarda en el segon arrest. 
Els agents de policia van arrestar dilluns passat un home de 42 anys a la Massana per la denúncia de l'exparella que va patir empentes i va ser agafada pel coll després d'una discussió. L'home va ser detingut per un delicte de maltractament domèstic ja que a més tenia una ordre d'allunyament de l'exdona. Pel mateix delicte es va detenir un resident de 26 anys a Andorra la Vella el mateix dia en haver denunciat la parella que havia estat injuriada, amenaçada i agredida amb esgarrapades i cops per l'home.

La policia ha informat aquest migdia també de la detenció d'un resident de 45 anys, dilluns passat al vespre a Escaldes per enfrontar-se a una patrulla. Els agents van ser requerits per un aldarull en un local d'oci nocturn que estava provocant un home "en un fort estat d'embriaguesa" que estava increpant a la resta de clients. El cos de seguretat explica que l'home va reaccionar "de forma desproporcionada envers els agents, fent cas omís a les seves indicacions i oposant una forta resistència al moment de ser controlat". Desobeir els agents i proferir amenaces contra ells va ser el motiu de la detenció d'un jove de 22 anys, la matinada de diumenge a Encamp, en una intervenció per una agressió en una estació de servei. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts