x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Cap familiar ha reclamat el cos del difunt a Tristaina

El cadàver està al dipòsit, a l’espera que algú proper se’n faci càrrec
El fatal accident es va produir als llacs de Tristaina.

Cap familiar ha reclamat les despulles de l'home mort als llacs de Tristaina

El fatal accident es va produir als llacs de Tristaina.

Actualitzada 01/08/2020 a les 16:34
Cap familiar o persona propera a l’home difunt als llacs de Tristaina després de, suposadament, patir una caiguda, s’ha posat en contacte amb les autoritats del país i el cadàver del difunt segueix al dipòsit a l’espera que es pugui localitzar algú del seu cercle. El cos sense vida de l’home no resident i que seria d'origen africà va ser localitzat per uns excursionistes que feien una ruta per la zona i que van ser els que van donar l’alerta al cos de bombers. El cos de salvament va rebre l’avís a les 11.23 del matí de dijous. La trucada era d’una de les persones que formava part d’un grup que visitava els llacs indicant que havien vist “una persona inconscient sobre el gel”. L’home es trobava a tocar del tercer llac, en una zona obaga que facilita que el gel no marxi tampoc a l’estiu.

En arribar al lloc els efectius del cos desplaçats van comprovar que l’excursionista era difunt i van requerir la policia per certificar la mort de la persona trobada. Els bombers es van fer càrrec del trasllat fins a l’hospital perquè se li practiqués l’autòpsia. L’home anava tot sol i ja dijous la policia va informar que no havien rebut cap avís de la presumpta desaparició d’una persona que havia sortit a la muntanya. La investigació, segons fonts properes, apunta que es tractaria d'un contrabandista que va perdre la vida en caure en una zona amb neu i gel. 

Més enllà de facilitar l’edat (38 anys) la policia no ha comunicat cap dada més de l’home, tampoc la nacionalitat. Malgrat que les causes de la mort no han transcendit, dijous tot apuntava a una caiguda com a conseqüència del gel que hi havia acumulat a la zona, a tocar del tercer llac. A l’espera que alguna persona del seu cercle familiar pugui fer-se càrrec de les despulles, el cos continuava ahir al dipòsit.
Etiquetes
  • #5 la vida es massa dura
    (01/08/20 18:32)

    cadascu es te que busca la vida com pot, a mi personalment en sembla molt trist,
    R.I.P

    Respondre
  • #4 Pere
    (01/08/20 18:09)

    Assetjar, foragitar i perseguir la gent per la muntanya -una mena de caça a l'home-, hauria d'estar totalment prohibit.
    Passar quatre cartrons de tabac, -o el que vulguin- mentre estigui comprat legalment, quin tipus de delicte és???. Poder, el delicte és ser un venut, un mantingut, un traïdor i un col·laboracionista. Només cal, que els hi fiquin una anella, com als isards.
    El contraban, sempre ha estat un orgull pels andorrans. Ara, simplement, molts no recorden d'on venen. Vergonyós!.
    Descansi en pau.

    Respondre
  • #3 Roc de les Anelletes
    (01/08/20 11:48)

    Víctima del sistema. que DEP.

    Respondre
  • #2 pepe
    (01/08/20 11:31)

    bueno, q digan q ha muerto del bicho ese y lo metan en las estadisticas, total, ya no va de uno mas.....Q ya no se sabe si es guerra biologica o guerra de propaganda....

    Respondre
  • #1 Bruno
    (01/08/20 08:17)

    Senyors la Policia no certifica la mort de ningú, ho fa un metge amb una tira d'electrocardiograma! La Policia fa l'atestat, el batlle l'aixecament i el forense l'autòpsia! I els bombers els rescats!

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts