Història

Cinquena setmana de càpsules per divulgar el patrimoni

L'Institut d'Estudis Andorrans presenta noves pinzellades sobre banders, els riscos naturals i eines per mesurar el benestar

Ferran Teixidó oferirà una càpsula sobre el cos de bandersSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Institut d'Estudis Andorrans ofereix a partir de dilluns tres noves càpsules d'història per continuar donant a conèixer el patrimoni del Principat com es va començar a fer durant els mesos de confinament de per la pandèmia mundial. La primera proposta d'aquesta setmana és sobre el cos de banders, a càrrec del director, Ferran Teixidó, i la segona s'ofereix dimecres a càrrec d'Albert Gomà per parlar sobre estratègies i eines per mesurar el benestar, el valor i el progrés d'una societat i les alternatives al PIB. La darrera pinzellada divulgativa arriba divendres de la ma de Joan Manuel Vilaplana, que parlarà sobre la gestió dels riscos naturals.

Les càpsules es poden seguir al canal de Youtube de l'IEA i l'objectiu de fer-les és estimular el coneixement sobre el patrimoni a través de diferents punts de vista i amb participacions plurals per generar interès amb propostes que es presenten de manera planera perquè tots els públics puguin seguir el contingut, destaquen des de l'entitat.

tracking