ENTITATs

Apapma vol deixar d'actuar com la “policia mediambiental”

Apapma vol deixar d'actuar com la “policia mediambiental”ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entitat mediambiental Apapma vol deixar d’actuar com la “policia mediambiental”. Així ho va confirmar el president, Carles Iriarte, qui va manifestar que la voluntat de l’associació és rejovenir la junta i “tornar a l’essència dels inicis, que era recollir els neguits de la població sobre el patrimoni natural i retrobar-nos amb la ciutadania”. L’entitat va celebrar ahir al vespre l’assemblea general ordinària, en la qual també van realitzar les eleccions de la junta després de quatre anys al capdavant d’Apapma.

Iriarte va explicar que la direcció actual es trobava molt desgastada i “era necessari que entrés gent nova, amb noves idees i que ens aporti una visió més fresca de com tractar les denúncies per tenir més impacte en la població i animin la resta de socis a implicar-se més en el projecte”. Així, va posar en relleu que a la junta entraran sis persones noves i quedaran dos membres de l’anterior, un dels quals és el president. I va apuntar que també “tenim altres persones en standby que ens donen un cop de mà o, fins i tot, s’encarreguen d’alguna secció de l’associació, ja que com a país tenim molta feina per fer”.

El president va matisar que els nous membres directius “ja han començat a aplicar plans de comunicació i han renovat la pàgina web”. En aquest sentit, Iriarte va exposar que un altre dels objectius de la nova junta serà “augmentar el nombre de socis. A l’inici en teníem un miler i ara 400, que no són pocs, però ens agradaria incrementar-ne el volum”.

Per cloure, va posar en relleu que a partir d’avui la voluntat de l’associació és “centrar-nos en accions concretes que ens puguin donar un resultat, sigui quin sigui, i deixar de banda aquells actes reivindicatius que suposen batalles i temps perdut”.

tracking