x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
donacions

Vall Banc entrega als ministeris d'Educació i Salut les tauletes utilitzades als 'Stop labs'

Actualitzada 30/07/2020 a les 06:49
Vall Banc va entregar ahir als ministeris d’Educació i de Salut un total de 29 tauletes digitals que l’entitat bancària va comprar per completar el material necessari per als stop labs que es van habilitar a les parròquies per realitzar els tests d’anticossos. El nou director general de negoci, Sergi Martin, va manifestar que es va acordar amb les carteres i el centre d’acolliment d’infants de la Gavernera que un cop finalitzessin les proves “els cediríem les tauletes”, que es van adquirir amb una donació de 5.000 euros, per a finalitats solidàries.

La secretària d’Estat de Salut, Helena Mas, va agrair la implicació de Vall Banc i va recordar que actes com el que es va celebrar ahir “simbolitzen l’esforç i els valors positius que la societat andorrana ha demostrat els darrers mesos”. De les 29 tauletes, nou d’aquestes aniran a la Gavernera, mentre que la resta es repartiran entre el ministeris d’Afers Social, el d’Educació i el de Salut.

En aquesta línia, la secretària d’Estat de la cartera social, Maria Teresa Milà, va dir que “valora el treball conjunt entre l’entitat i el Govern”. I va assegurar que a banda dels infants, els joves que comencen a emancipar-se també “seran alguns dels qui podran beneficiar-se de la donació”.
Etiquetes
  • #1 Pere Soler
    (19/09/22 14:56)

    Son dues professionals que s'han deixat la pell aquests anys.. I segueixen fent molt bona feina. Comptem amb mervelloses Secretèries d'Estat!!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts