x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Empresa

Oberta la convocatòria d'uns nous premis per a projectes d'innovació i tecnologia

Els 'Actinn Awards' tindran una dotació econòmica de fins a 5.000 euros i està destinat a qualsevol empresa o particular que vulgui millorar la competitivitat de les empreses del país
El president de l'Actinn, Albert Moles, i el clúster mànager, Ivan Mora

Actinn Awards

El president d'Actinn, Albert Moles, i el clúster mànager, Ivan Mora, durant la presentació d'aquesta tarda

Actinn
Actualitzada 30/07/2020 a les 18:02
El clúster de tecnologia i innovació Actinn ha obert avui la convocatòria per a la primera edició dels premis destinats a projectes innovadors, tecnològics o de transformació d'empreses al país. Els 'Actinn Awards' són un guardó valorat en fins a 5.000 euros i qualsevol empresa o particular pot presentar, fins al 30 de setembre, una proposta que ajudi a millorar la competitivitat de les empreses del Principat i inspirar-les a apostar per l'experimentació i la innovació. L'objectiu és que aquests projectes generin oportunitats a la diversificació econòmica i la modernització dels sectors més tradicionals i que, per tant, tinguin un impacte al país que afavoreixin la cooperació entre empreses.

Les candidatures que es presentin seran avaluades per la junta directiva del clúster i es valoraran d'acord amb criteris tècnics i financers com la potencialitat en termes d'innovació, la implicació en l'increment de la productivitat empresarial o el grau de detall de la memòria econòmica, entre altres. El president d'Actinn, Albert Moles, ha destacat avui que malgrat el "període d'incertesa, ara més que mai seria bo que les empreses facin l'esforç de repensar-se, reorganitzar-se i emprendre accions per millorar la seva competitivitat". Les bases per optar al premi estan disponibles al web d'Actinn, i el lliurament de premis es farà en el marc de la jornada Intecc 2020, que se celebrarà el 27 d'octubre.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts