x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Trobat mort un turista de 38 anys a Tristaina

La víctima ha aparegut inconscient sobre el gel a la zona del tercer llac
Un dels llacs a Tristaina

Mor un excursionista a Tristaina

Un dels llacs a Tristaina

Camins d'Andorra
Actualitzada 30/07/2020 a les 17:06
Un home de 38 anys no resident ha estat trobat mort a la zona de Tristaina, a Ordino, concretament a prop del tercer llac, segons ha informat la policia. L'alerta dels fets l'ha donat la trucada a bombers a les 11.23 hores d'un particular que formava part d'un grup que han vist una persona inconscient sobre el gel. El cap de guàrdia del cos ha explicat que s'ha desplacat fins al lloc els integrants del grup de rescat en helicòpter i davant la situació s'ha requerit la policia i el metge que ha certificat la defunció de la persona trobada, que s'hauria produït fa hores.

La policia ha explicat que no hi havia cap requeriment al cos de seguretat per alertar de la desaparició d'una persona o d'algú que no hagués tornat després de sortir a fer una excursió. 

Els bombers s'han fet càrrec del trasllat del cos una vegada s'ha autoritzat l'aixecament del cadàver i la policia està fent la investigació per determinar les circumstàncies de la defunció encara al lloc dels fets.

Accident el 2018
L'entorn dels llacs de Tristaina va ser escenari d'una altra defunció d'un excursionista l'octubre del 2018. En aquella ocasió els bombers van descobrir a la tarda el cos d'un turista de 72 anys de nacionalitat francesa quan sobrevolaven en helicòpter la zona del pic de Tristaina a la recerca de dues excursionistes que havien demanat ajut. L'home va morir per una caiguda unes hores abans de ser trobat pels bombers.
Etiquetes
  • #3 pepe
    (05/08/20 09:27)

    no comprendo..¿lo han encontrado inconsciente o muerto? El titular da pie a equivocos, claro q sabiendo quienes escriben, becarios en verano, tampoco me extraña, por cierto, era un fardero q llevaba una caja de cien cartones y la autopsia dira q murio congelado y por cansancio, pero de eso, no diran nada. Llevar tabaco de contrabando a Francia es un buena forma de ganar pasta sin tener q pegarse ocho horas recogiendo fruta al sol y ademas, para mi, es honrado, lo de ladron es cobrar diez pavos por un paquete de tabaco y si lo haces por la salud, prohibelo como con las demas drogas.

    Respondre
  • #2 Angels
    (03/08/20 15:51)

    Si pertenya a un grup de turistes, caldria saber quin és, per no anar-hi mai a compartir sortides, irresponssables i poca vergonya

    Respondre
  • #1 Dc
    (30/07/20 16:02)

    R.I.P.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts