x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
pandèmia mundial

El servei d'Ambulàncies del Pirineu val 1.500 euros diaris

El SAAS renova el contracte amb el servei arran de l’emergència sanitària
Un furgó d'Ambulàncies del Pirineu

El servei d'Ambulàncies del Pirineu val 1.500 euros diaris

Un furgó d'Ambulàncies del Pirineu

Fernando Galindo
Actualitzada 30/07/2020 a les 06:55
El servei d’Ambulàncies del Pirineu suposa un cost fix diari de 1.500 euros durant la temporada alta i 1.150 euros en temporada baixa. Així s’especifica en el BOPA publicat ahir, en què es prorroga el contracte entre el Govern i Ambulàncies fins a la implantació del nou adjudicatari o fins al 31 de desembre del 2020. En el butlletí s’especifica que és “renovable fins al màxim d’un any a partir de la data de la fi del termini legal del contracte objecte de pròrroga”, és a dir, com a molt tard fins l’1 d’agost.

L’edicte, a més, preveu el cost previst per a cada servei. D’aquesta manera, un servei d’ambulància vital a Barcelona o a Tolosa suposa un cost de 700 euros. Si són serveis convencionals, en canvi, el preu disminueix a 550 euros. També és previst el cost per cada hora d’espera. Aquest oscil·la entre els 63,55 euros l’hora i arriba fins als 84,73 euros.

La decisió de prorrogar el contracte de transport sanitari del 2014 s'adopta en el marc de la Llei del 18 d’abril de noves mesures excepcionals i urgents per la situació d’emergència sanitària causada per la pandèmia del SARS-CoV-2.

Cal recordar que l’adjudicació guanyada per l’empresa preveia que la durada de la prestació del servei fos de quatre anualitats, amb la possibilitat que hi hagués dues pròrrogues, d’un any cadascuna. Aquesta situació havia d’acabar a l’agost d’enguany, en què hi ha un venciment de la darrera de les pròrrogues previstes. La decisió, cal esmentar que ha generat malestar entre el sector del transport sanitari, sobretot en aquells que també estaven interessats en la licitació.
Etiquetes
  • #4 Cesca
    (01/08/20 15:14)

    Jordi va dir..
    No poso en dubte la professionalitat del cos del bombers, però estem parlant de serveis sanitaris, i fins on conec, els professionals dedicats al transport sanitari donen mil voltes als dedicats a salvament i extinció de foc. Cadascú s'ha de dedicar a lo seu... Millor no barrejar, pensant que de sanitat hi entenem tots

    Respondre
  • #3 Jordi
    (30/07/20 16:19)

    Tenin un cos de bombers públic i infravalorat no se com em de pagar aquesta barbaritat a una empresa privada. Lo de sempre.

    Respondre
  • #2 ciutadà preocupat
    (30/07/20 13:53)

    Perquè li donem els diners amb aquesta empresa de luxe,en comptes d' invertir més per tindre un millor parc d' ambulàncies i més profesionals? aaaa a veure si adivino... amiguismes?

    Respondre
  • #1 Ambulancia de luxe
    (30/07/20 11:12)

    Com pot ser que valgui 1.500€/dia ?? 45.000 EUR/mes !!

    Per aquest preu, millor tenir un parell de jets a l'aeroport Andorra-LaSeu que encara sortirà mes barat i salvaran mes vides

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts