Educació retorna els diners dels abonaments de transport escolar

El Govern ha aprovat el Reglament del repartiment dels costos en instal·lacions tèrmiques centralitzades que permetrà que el ciutadà pagui menys per la calefacció

Transport escolar i del bus lliureArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri d'Educació i Ensenyament Superior retornarà l'import proporcional dels abonaments de transport escolar i de bus lliure corresponent al període que no van donar servei arran de la Covid-19, segons ha informat aquesta tarda elministreportaveu, Eric Jover, en la roda de premsa posterior al consell de ministres. Jover ha explicatque lamesura va afectar unes 4.000 persones i que les famílies no hauran de fer cap gestió, ja que el retorn econòmic es farà de manera automàtica. Els imports que el Govern retornarà pel transport escolar ascendeixen a 106.513,78 euros mentre que els del bus lliure són de 58.197,10 euros.

El consell de ministres també ha aprovat el reglamentdel repartimentdelscostosen instal·lacions tèrmiques centralitzades als edificis del país. El secretari d'Estat de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell, ha exposat que la normativa, que ha estatconsensuadaamb el sector immobiliari, té un triple objectiu: estalviar energia i les despeses econòmiques associades, que tothom disposi d'informació objectiva i quantitativa relativa al consum energètic i distribuir de manera justa i transparent les despeses entre els usuaris dels edificis. En aquest sentit, Rossell ha destacat que aquesta mesura permetrà "que el ciutadà pagui menys perquè es redistribueixen els costos", ja que pagarà "pel que consumeix".

tracking