x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
justícia

Quatre anys i mig de presó per importar marihuana

Actualitzada 28/07/2020 a les 06:53
El Tribunal de Corts va condemnar ahir a quatre anys i mig de presó els dos acusats principals d’un delicte d’importació de cànnabis en grans quantitats pel tràfic, que la policia va anomenar Operació Elit. La sentència dictada pels magistrats també inclou que ambdós hauran de fer efectiu el pagament de 20.000 euros en concepte de responsabilitat civil.
En referència a l’altre processat, els magistrats el van penar a dos anys de presó ferma, al pagament de 10.000 euros en concepte de sanció i va ordenar el comís del producte estupefaent i la seva destrucció.

La sentència de Corts divergeix de la qualificació presentada pel ministeri públic, que sol·licitava sis anys de presó ferma i una multa de 60.000 euros per al principal acusat de l’operació Elit, i cinc anys i el pagament d’una sanció de 30.000 euros per als dos còmplices que va tenir. Per la seva banda, les respectives defenses demanaven penes molt inferiors o l’absolució.
Els fets es remunten al 24 de març de l’any passat, quan el cos de policia va detenir tres residents en diversos punts del país, acusats d’entrar 6,5 quilos de marihuana a través d’un pas de muntanya.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts