detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els comerços, des que van obrir s’estan enfrontant cada dia a poder dur a terme una correcta gestió dels seus productes, mantenint tots els protocols sanitaris per evitar que hi hagi contagis. Això passa per una millor gestió dels clients i de l’aforament. D’aquesta manera, des d’Actua es va idear la creació d’un concurs per buscar projectes que milloressin el dia a dia dels establiments.

Controls amb càmeres i intel·ligència artificial amb una plataforma de màrqueting. Aquesta ha estat la iniciativa guanyadora de Ramón Poca i Albert Minguell, de l’equip Broox. Un guardó dotat en 3.000 euros en metàl·lic per desenvolupar un pilot en un establiment comercial del Principat, la possibilitat d'entrar en el programa d'incubació del Niu d'Andorra Telecom, i l'opció de presentar la seva solució en diverses fires i congressos.

Però no només ells han estat reconeguts, sinó que un altre equip format per Sergio Dinis Rodrigues i Adelia de Castro han rebut una menció especial a la seva solució per l'originalitat de la seva proposta basada en tubs, sensors i un indicador semafòric amb dispensador de gel incorporat.

El jurat ha estat format per Actua, la Cambra de Comerç, Serveis i Indústria d'Andorra, la Universitat d'Andorra i Andorra Telecom, que han analitzat totes les propostes, juntament amb els mentors dels projectes.

Hi ha hagut diverses idees igualment vàlides per poder agilitzar la feina dels botiguers i així poder estar més pendent del client que de les mesures de seguretat, com la creació de codis QR a través d’un aplicatiu mòbil de l’equip StopCues format per Marc Camp i Niki Francesca, i que en un futur podria acabar sent una altra solució.

tracking