reportatge

L'home de les tres identitats

Un no resident de 47 anys va ser detingut després que la policia comprovés que s’havia identificat amb dos noms falsos en controls anteriors.

L'home de les tres identitatsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot va començar amb un control del cos de duaners a Incles. El detingut circulava en un vehicle de matrícula francesa amb dues persones més i a l’interior duien 1.090 paquets de tabac valorats en prop de 3.800 euros. Una quantitat que excedia de molt la que es pot transportar en franja duanera però que no constituïa un delicte penal. El problema va arribar en el moment de la identificació. L’home ho va fer amb un document d’identitat francès i quan la policia va fer les respectives comprovacions amb les seves empremtes dactilars va verificar que ja se l’havia controlat en dos ocasions anteriors l’any passat i que en totes dues anava indocumentat però havia donat el seu suposat nom. Noms diferents en cada ocasió i que van resultar ser falsos. Així que si la infracció per contraban no constituïa delicte sí que ho era voler despistar amb la identitat i la policia el va arrestar per la comissió d’un presumpte delicte contra el tràfic jurídic.

Vint-i-una detencions

Aquesta va ser una de les 21 detencions de la setmana passada, la gran majoria de les quals (16) de conductors que superaven la taxa d’alcohol permesa, dos dels quals van protagonitzar accidents de danys materials. El cos d’ordre també va detenir un resident de 34 anys per agredir una persona amb la qual havia tingut un incident de circulació, un altre resident de 35 anys per enfrontar-se als agents que van intervenir en la discussió que mantenia amb la seva mare en un bar (i al qual, a més, li van comissar 10 grams de marihuana), una jove de 25 anys per conduir malgrat tenir suspès el permís i, finalment, un home de 40 per agredir la seva parella.

tracking