El PS vol que es construeixi el Cramea al costat del poliesportiu del Pas

David Rios i Enric Riba proposen que el centre es faci en un edifici inacabat del poble

David Rios i Enric Riba en la roda de premsa d'avuiMartí Pons

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els consellers del Partit Socialdemòcrata d'Encamp, David Rios i Enric Riba, proposen que el nou Centre Residencial Mèdic Esportiu (Cramea), previst a l'antic edifici de Sud Ràdio, es construeixi a un edifici adjunt al Poliesportiu del Pas de la Casa. L'edifici, propietat de la família Cachafeiro, és una obra inacabada en què Riba ha proposat que s'hi construieixi el Cramea perquè es podria connectar amb el Poliesportiu del Pas. "Seria bo que es construeixi allà, ja que també els residents del centre podrien disposar del poble sense inconvenient", ha manifestat. Tot i això, Rios ha expressat que "veiem amb dificultat que es pugui fer, tenint en compte que el nou centre d'alt rendiment ja està adjudicat". A més ha afegit, que l'edifici del costat del poliesportiu és propietat privada i que "la intenció dels propietaris és acabar-lo".

Pel que fa a l'edifici de l'antiga Sud Ràdio, el conseller Riba ha exposat que la idea és que es converteixi en un museu sobre la radiofonia al Principat i que la part alta es pugui convertir en un restaurant mirador. Una proposta, que se suma a un total de vuit iniciatives més per dur a terme un pla de reactivació econòmica de la parròquia.

Telecabina a Engolasters

Els socialdemòcrates volen que es tiri endavant una proposta per a construir un telecabina que vagi des del centre d'Encamp fins a Engolasters. Allà, tenen ideat el pas d'un vehicle elèctric, un "trenet o un minubus" que pugui fer una visita guiada al voltant del llac, segons ha dit Riba. A més, entre altres, proposen la construcció de cartells històrics al voltant de la zona.

Aquestes iniciatives les van explicar en comissió econòmica la setmana passada i la majoria avaluarà la seva efectivitat.

tracking