Pandèmia mundial

Control d'aforament amb càmeres i intel·ligència artificial

Actua ha premiat el projecte de l'equip Brox per la proposta per millorar la gestió de l'afluència de clients als establiments

Lliurament del premi Repte Covid-19Actua

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ramón Poca i Albert Minguell són els guanyadors del repte Covid-19 impulsat per Actua per millorar la gestió de l'afluència de persones als establiments comercials. Els premiats han dissenyatuna solució basada en càmeres i intel·ligència artificial amb una plataforma de màrqueting com a integrants de l'equip Broox, que agafa el nom de l'startup que han creat recentment al país. El guardó són 3.000 euros per desenvolupar un pilot en un establiment comercial del país i tenen la possibilitat d'entrar en el programa d'incubació del Niu d'Andorra Telecom i l'opció de presentar la proposta en diverses fires i congressos, segons ha informat Actua.

El jurat format per Actua, la Cambra, la Ud'A i Andorra Telecom ha fet una menció especial de la solució proposada per Sergio Dinis Rodrigues i Adelia de Castro per l'originalitat de la solució basada en tubs, sensors i un indicador semafòric amb dispensador de gel incorporat.

tracking