Mor un jove resident en un accident a Portugal

El noi, de 27 anys, anava d'acompanyant i el cotxe va caure al riu per motius que es desconeixen

Mor un jove resident en un accident a Portugal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un vehicle amb dos ocupants va caure aquest dissabte a la nit a un riu a Soajo, Arcos de Valdevez (Portugal). Una de les víctimes de l’accident va morir, es tracta d'un jove de 27 anys nascut a Andorra i que s'havia instal·lat al país dels seus pares -que viuen a Sant Julià de Lòria- per motius d'estudis.

Amb la víctima, un home de 50 anys va patir ferides lleus (rascades a la cara). Es tracta del conductor, que va poder ser rescatat de l'aigua, ja que el cotxe va quedar totalment submergit dins d'una bassa.

Segons el comandant del cos de bombers d'Arcos de Valdevez, Filipe Guimarães, l'accident es va produir cap a les 19.50 hores, a Costa Velha. Segons informa la premsa potuguesa es tracta d'"un accident de cotxe, seguit d'una caiguda des d'una alçada d'uns quatre metres cap a un riu".

Fonts del Comandament d'Operacions del Relleu de Districte (CDOS) de Viana do Castelo va informar que 19 operaris del Ponte da Barca, VMER de l'Alto Minho, SIV d'Arcos de Valdevez i GNR van proporcionar assistència.

La primera alerta va indicar que hi podria haver quatre persones dins del vehicle, però això va ser incorrecte.

tracking