x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Un foc crema la barbacoa d'obra d'una borda canillenca

Les flames les hauria originat un llamp i sols van causar danys materials
El foc no va afectar la borda, només la barbacoa exterior.

Un foc crema la barbacoa d'obra d'una borda canillenca

El foc no va afectar la borda, només la barbacoa exterior.

MARC MOLINÉ
Actualitzada 25/07/2020 a les 06:44
Un incendi causat amb tota probabilitat per un llamp va afectar la nit de dijous a divendres la Borda del Pi canillenca, a la carretera de Montaup. Les flames van afectar només una barbacoa d’obra situada a uns metres de l’allotjament, que en aquells moments estava buit. El foc únicament va causar danys a la barbacoa i no va arribar a l’establiment, tot i l’ensurt per l’espectacularitat de les flames.
La propietària de l'allotjament, Eva Palmitjavila, va explicar que hi havia una “tempesta bastant forta” a la zona en el moment dels fets (cap a les onze de la nit) i que el més probable és que un llamp i l'afectació a la instal·lació elèctrica haurien estat la causa del foc. L'establiment estava tancat des de les vuit del vespre i la barbacoa estava neta perquè s’havia usat només fins a les tres de la tarda.

Els bombers van rebre l'avís d'una persona que feia fotos per la zona i es van mobilitzar el parc de Canillo i el de la Massana però finalment només van haver d'intervenir els agents canillencs. Els efectius del cos d'extinció es van trobar cremant la petita construcció on hi ha la barbacoa, a uns 50 metres de la borda, va explicar el cap de guàrdia, i en cap moment hi va haver cap perill per a les instal·lacions ni perquè les flames es poguessin estendre. Els agents van sufocar les flames amb el suport d'un camió que es va desplaçar des de la caserna de Santa Coloma i van acabar la intervenció una hora i mitja després de l'avís. La Borda del Pi va tornar a funcionar ahir amb normalitat, donant servei amb la cuina de l’establiment. La propietària va agrair la professionalitat dels bombers.
Etiquetes
  • #1 Antoni
    (25/07/20 13:09)

    Un llam...?
    Me parece molt estrany..!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts