x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Els tècnics avaluaran l'estat d'un tram del Port d'Envalira

Mobilitat va informar de l’aparició d’una escletxa a la carretera i van habilitar un pas alternatiu
Actualitzada 25/07/2020 a les 06:45
Els tècnics del COEX avaluaran dilluns vinent l’estat de l’esquerda que va sorgir ahir al matí a la carretera del cap del Port d’Envalira. Segons va informar el cos de bombers, van rebre un avís a les 10.15 hores informant que hi havia una escletxa a la calçada i van traslladar l’alerta al servei de Mobilitat perquè habilités un pas alternatiu a la zona mentre els agents del cos d’extinció d’incendis es desplaçaven amb un camió al lloc dels fets per avaluar els danys.
D’aquesta manera, el tall de carretera es va produir passades les onze del matí i el servei de Mobilitat va notificar a través del seu compte oficial de Twitter que el trànsit va quedar restablert amb normalitat poc abans de dos quarts d’una de la tarda. A més dels bombers al lloc dels fets també es va desplaçar una unitat dels efectius del COEX per realitzar una primera avaluació de l’estat de la via, amb què van verificar que l’esquerda ocupava un tram petit de la carretera i no tenia poca afectació a la circulació. Així, els tècnics van senyalitzar i tancar la zona afectada. Els primers indicis apunten a una canonada que passa per sota d’aquest punt i que hauria estat la causa del moviment de terra que va provocar l’escletxa. Tanmateix, des del Govern van exposar que malgrat que els tècnics avaluaran l’estat de la via dilluns, no se sap quan podrien començar els treballs.

D’altra banda, el cos de policia va informar ahir que un home, resident de 84 anys, va resultar ferit després de ser atropellat a Andorra la Vella. Els fets van tenir lloc a les 12.49 hores al carrer Callaueta quan un turisme, un Peugeot 406, amb matrícula del Principat va envestir el vianant.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts