x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
pandèmia mundial

Un gintònic a mig beure

Actualitzada 24/07/2020 a les 06:42
L’ empresa Gin Juillet presentava dimecres a la tarda la seva nova beguda de temporada a la Borda del Pi, a Canillo. Tot semblava anar sobre rodes, excepte per l’aglomeració de gent que hi va haver al recinte en menys d’una hora. L’aforament era de fins a cinquanta persones a l’aire lliure i respectant en tot moment les normes de distanciament i de seguretat. Ara bé, la borda va arribar a acollir pràcticament el doble de persones del previst. “Molts turistes del Roc del Quer van veure que passava alguna cosa i es van apropar a degustar el nou gintònic” va explicar al Diari la propietària, Eva Palmitjavila.
Un gintònic gratuït i una hamburguesa. Vistes de les valls d’Andorra i converses disteses amb amics, família o parella. Un pla idíl·lic fins que es van presentar dues patrulles de policia amb dos agents a cada vehicle. “Van actuar amb molta professionalitat i em van dir que l’espai era idoni per a celebracions”, va exposar Palmitjavila, i van afegir que “només van deixar constància de la situació i que no m’enfrontava a cap sanció econòmica, ja que complia amb les normes”. De fet, diu que fins i tot van repartir mascaretes a aquells qui no en portaven. A més, va ser ella mateixa qui va dissoldre l’acte. “Vaig veure molta gent, em vaig posar nerviosa i vaig demanar que sisplau marxessin.”

Els propietaris del Pi tenien la previsió de preparar més actes però “realment et passen les ganes perquè la intenció és que tothom pugui estar a gust, però complint les normes”.
Etiquetes
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts