comerç

Carrefour projecta supermercats a totes les parròquies en poc temps

A l’Andorra 2000 i el Punt de Trobada se’ls afegiran cinc establiments de proximitat

Carrefour projecta supermercats a totes les parròquies en poc tempsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carrefour té en els seus plans d’expansió a curt termini una important presència a Andorra. A banda de la imminent obertura del que serà el seu primer supermercat al país -concretament a l’Andorra 2000- i de l’ocupació de l’edifici del Punt de Trobada -que ha de determinar la justícia quan es podrà fer-, la companyia francesa té la intenció de ser present a les set parròquies.

La seva planificació passa per obrir dos hipermercats de mida mitjana abans de final d’any i tres mes l’any que ve, durant el primer semestre, amb la qual cosa la marca francesa farà un aterratge important al Principat i mostra el seu interès clar pel mercat andorrà.

Els nous establiments seran supermercats de proximitat, que no tenen a veure amb els Carrefour Express -que depenen de la filial a Espanya i que operen en forma de franquícia- i dependran de la matriu francesa.

El primer de tot, però, serà l’Andorra 2000, que el setembre es transformarà en el primer Carrefour d’Andorra. L’històric establiment d’Andorra la Vella, fa setmanes que està experimentant un procés de reformes que ha inclòs una nova entrada des del carrer Bonaventura Riberaygua i a partir del setembre ja passarà a ser Carrefour. L’hipermercat ocuparà 6.000 metres quadrats i incorporarà oferta de restauració, un local Bon Appétit, marca pròpia del grup empresarial gal, que també s’ha obert a aquesta línia de negoci. Per a Patrick Pérez, president i conseller delegat del grup Pyrénées, “l’obertura d’aquest primer Carrefour a Andorra i els altres formats és una oportunitat fantàstica per combinar el respectiu know-how per enfortir la nostra posició de líder en distribució local d’aliments”.

El següent -que està relacionat amb el litigi entre les famílies Mallol i Cachafeiro- hauria de ser al Punt de Trobada, on s’instal·larà un Carrefour de grans dimensions amb gran varietat de productes francesos. La intenció del Grup Pyrénées -soci de Carrefour- és donar cabuda a l’actual Punt altres comerços del país, dels sectors de l’esport, perfumeria, estètica i una àmplia àrea destinada a la gastronomia.

Els metres quadrats permeten pensar en un centre comercial amb varietat de botigues on les famílies puguin passar una estona d’oci, també amb espais per als infants. Una de les novetats serà el Click & Collect, és a dir la compra online i la recollida a la botiga o bé entrega al domicili.

tracking