x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Finances

La nova xarxa de caixers compartida, en funcionament

Tres dels onze caixers que s’instal·laran els propers mesos ja estan operatius
Un dels caixers de la nova xarxa compartida.

La nova xarxa de caixers compartida, en funcionament

Un dels caixers de la nova xarxa compartida.

Actualitzada 22/07/2020 a les 06:50
La xarxa de caixers compartits per tots els bancs va començar a funcionar ahir amb tres dispositius instal·lats a l’avinguda Consell General número 10 del Pas de la Casa, a l’avinguda Verge de Canòlich, 17-19 de Sant Julià de Lòria i al número 109 de l’avinguda Carlemany a Escaldes-Engordany. Des d’aquests caixers ja es poden fer operacions de totes les entitats. Andorran Banking va informar ahir a través d’un comunicat que hi haurà onze caixers de la xarxa unificada que s’aniran distribuint per tot el país sota la denominació Caixer 24 H. Els vuit restants s’aniran instal·lant en els pròxims mesos.
La nova xarxa de caixers automàtics compartits és fruit del projecte liderat des d’Andorran Banking i hi han participat totes les entitats bancàries en el darrer any, per, tal com es remarcava en el comunicat de la corporació, “reestructurar la xarxa arreu del país”. El projecte s’emmarca en la voluntat de millorar “l’eficiència en la gestió dels caixers, a més de garantir que geogràficament es dona servei a totes les parròquies” i en la necessitat d’anar implementant la darrera tecnologia per modernitzar els caixers, apuntaven des d’Andorran Banking.

La directora general de l’entitat, Esther Puigcercós, va posar en relleu que “els entorns digitals ens ofereixen potencial per adequar la nostra proposta de valor a les necessitats dels clients” i que es continuen “teixint aliances entre les entitats bancàries del Principat per fer més inversions i oferir els darrers canvis tecnològics per donar millor servei”.
Aquest projecte respon a la mesura que es va adoptar l’octubre de l’any passat a partir de la qual es va decidir unificar els caixers per evitar duplicitats sota una sola marca. Arran de la unificació, es va procedir a retirar alguns dels dispositius que no estaven integrats a les oficines i s’ha passat de tenir 145 caixers automàtics a tenir-ne 90. La decisió també responia a un criteri d’eficiència i d’estalvi.

Malgrat la reducció, la intenció era que la reestructuració passés desapercebuda per als clients perquè deixaran d’operar aquells que es troben replicats o duplicats en la mateixa zona. Cada caixer automàtic suposa una despesa mínima anual de 10.000 euros i la seva vida útil és de fins a sis anys.
Etiquetes
  • #2 De peus a terra
    (22/07/20 19:30)

    La pregunta del milió..on van els milions de beneficis dels bancs?

    Respondre
  • #1 VIRTVS
    (22/07/20 12:31)

    Doncs això, que així els hi surt més "barato" per què no pode tenir els mateixos beneficis i han de reduir despesa. La banca comença a tenir problemes i darrera hi anem tots!!

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts