x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tribunals

Quinze mesos de presó ferma per maltractar la seva filla quan tenia set anys

Actualitzada 21/07/2020 a les 06:47
El Tribunal Superior incrementa a 15 mesos de presó ferma la pena dictada per Corts a una condemnada per un delicte menor de maltractaments en l’àmbit domèstic a una menor d’edat amb l’agreujant de ser reincident. D’aquesta manera, la Sala Penal va estimar de forma parcial el recurs interposat per la fiscalia que la condemnava a un any ferm de presó i el pagament de 750 euros en concepte de responsabilitat civil.
El ministeri públic també va demanar que es condemnés la processada amb un mes d’arrest domiciliari per la contravenció penal per un delicte de lesions lleus. En aquest cas, la Sala Penal va considerar que no es podia penar la dona per dos delictes diferents quan els fets demostren que estan correlacionats i va decidir imposar-li una condemna única pels dos actes.

Segons va explicar el lletrat de la defensa, Corts va obviar en la sentència que la víctima era menor d’edat i aquest fet obliga a imposar una pena superior a la meitat del que indica el codi penal i per aquest motiu el Ministeri Públic va presentar el recurs d’apel·lació a la primera sentència.
Etiquetes
  • #1 Dani
    (21/07/20 08:28)

    Notícia incompleta. Cal llegir detingudament la notícia per entendre que la condemnada és una dona, i tot i així no queda clar que sigui la mare.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts