Ratificada l'absolució de Borja Thyssen per frau fiscal

L'Audiència de Madrid rebutja el recurs de la fiscalia i d'hisenda que al·legaven que havia simulat que residia a Andorra

La fiscalia demana repetir el judici a Borja Thyssen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'Audiència de Madrid ha ratificat l'absolució de Borja Thyssen per l'acusació d'un delicte de frau fiscal per no haver tributat per les exclusives que havia cobrat d'una revista el 2007, segons els fets que li havien imputat la fiscalia i hisenda. El tribunal espanyol desestima els recursos que havien presentat les acusacions i considera que no va simular que residia a Andorra per evitar declarar per tot el volum dels diners que va ingressar. La fiscalia havia demanat una condemna de dos anys de presó i el pagament d'1,2 milions d'euros corresponents a la part defraudada i a la multa en el judici de l'any passat.

Borja Thyssen havia argumentat que resideix al Principat i que no havia passat a Espanya els 183 dies que es consideren el límit per determinar que ha de tributar al país veí i l'audència madrilenya afirma que no hi ha proves suficients per demostrar que el fill de la baronessa no vivia realment a Andorra.

tracking