Pandèmia mundial

Quatre nous positius del rebrot de l'obra

Salut remarca que els contagiats estaven en aïllament per ser contactes del focus d'Escaldes

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salut ha informat que s'han detectat quatre nous contagis de coronavirus de persones amb vinculació als afectats de l'obra d'Escaldes on es va produir un rebrot de la Covid-19 ara fa una setmana. El ministeri destaca que tots els nous positius han estat identificats en les proves que se'ls han practicat perquè eren contactes dels malalts del focus de la construcció i, per tant, ja estaven en aïllament domiciliari.

La xifra de casos actius arriba ja a 29 persones, amb un total de 884 infectats per SAR-CoV-2 al Principat des de l'inici de la pandèmia. Tots els nous contagiats resten a domicili ja que presenten "afectació lleu o són asimptomàtics", segons la informació facilitada aquesta tarda.

El Govern ha indicat a més que les proves PCR o TMA que s'han fet als contactes del noi de 18 anys que va donar positiu després d'assistir a una festa a Lleida han donat totes un resultat negatiu i que es segueixen fent enquestes epidemiològiques a tots els afectats per identificar nous contactes i fer noves proves per diagnosticar si s'han produït més infeccions.

La pandèmia deixa fins ara 52 defuncions i 803 persones recuperades dels efectes de la Covid-19.

tracking