Rècord mundial en alcoholèmia d'un home amb una taxa de 5,14

Un resident de 46 anys va ser controlat a la porta de casa seva, a El Serrat, dissabte a les 23.40 h després que la policia fos alertada d'un vehicle conduint de manera temerària

Un sotsoficial de policia denuncia irregularitats en el concurs dut a terme el 2015Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un resident de 46 anys va assolir el dissabte a les 23.40 h un nou rècord mundial d'alcoholèmia. L'home va registrar una taxa de 5,14 grams d'alcohol per litre de sang (g/l), pulveritzant la marca que va assolir un altre resident el 2017, que va marcar una taxa de 4,86 g/l, el fins ara rècord del món. Els fets van succeir després que diverses persones veiessin un Porsche circulant de manera temerària a Ordino en direcció a Llorts, amb invasions del carril contrari i aturades en sec al mig de la carretera. Una d'elles va alertar a la policia, que va controlar el conductor quan es disposava a entrar a casa seva, a El Serrat. Els agents van estar una bona estona intentant practicar-li el pertinent control, però degut al seu estat va costar molt ja que fregava el coma etílic i pràcticament no s'aguantava en peu. Finalment li van poder practicar la prova i en veure l'elevada taxa de 5,14 g/l, multiplicant per més de sis el màxim permès (0,80), es va procedir a la seva detenció.

Dues hores més tard, la policia va detenir un altre resident de 48 anys amb una taxa de 3,67 g/l, el qual ja hauria estat detingut en alguna altra ocasió conduint sota els efectes de l'alcohol. Aquestes van ser dues de les 16 detencions que va efectuar la policia durant la setmana passada per delictes contra la seguretat del trànsit, la majoria de les quals emmarcades en la campanya d'alcoholèmia que està portant a terme el cos d'ordre.

tracking