L'Andorra 2000 es convertirà en Carrefour al setembre

L'empresa francesa arriba al país per un acord de franquícia amb Pyrenées i oferirà servei de restauració

Façana de l'Andorra 2000

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Carrefour ha anunciat avui que al setembre obrirà el primer hipermercat al Principat amb la conversió de l'Andorra 2000 en un establiment de l'empresa francesa gràcies a l'acord de col·laboració que ha tancat amb Pyrenées, segons recullen mitjans espanyols. El contracte de franquícia entre les dues societats comença amb el nou establiment amb servei de restauració en l'espai que ocupava l'Andorra 2000 que s'està reformant i ampliant des de fa setmanes.

L'acord de l'empresa francesa i Pyrénées es concreta amb l'obertura de diversos hipermercats els pròxims dos anys, entre els quals està el que ocuparà l'edifici de l'actual Punt de Trobada.

El conseller delegat de Pyrénées, Patrick Pérez, ha afirmat en el comunicat que ha fet públic l'empresa francesa que la inauguració del primer hipermercat de Carrefour en Andorra representar "una formidable oportunitat" per associar les experiencias de les dues empreses i per reforçar el lideratge en la distribució alimentària al Principat i ha afegit que "la imatge de qualitat de Pyrénées es reforça amb l'arribada d'un dels líder europeus del sector". Pérez ha precisat que Pyrénées suposa el 9 % del PIB andorrà i té una plantilla de més de 1.200 personas, que representa el 3 % de la població activa del país.

El director executiu de l'àrea de cooperacions internacionals de Carrefour, Patrick Lasfargues, ha manifestat que comercialitzaran "una oferta única amb els millors productes Carrefour procedents d'Espanya i França".

tracking