x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Obres

Façanes il·luminades a Canillo per potenciar el nucli antic

La remodelació inclou plafons informatius amb la història de la zona
La inauguració de l'embelliment del carrer Major.

Façanes il·luminades a Canillo per potenciar el nucli antic

La inauguració de l'embelliment del carrer Major.

L. G.
Actualitzada 20/07/2020 a les 06:50
La parròquia de Canillo va inaugurar ahir les primeres dues fases del projecte d’embelliment del barri antic del poble. Entre les novetats més destacades figura la instal·lació de llums led a terra per il·luminar les façanes de diverses cases emblemàtiques de la zona i els molins d’aigua. “La col·locació de la nova il·luminació dona un impuls turístic per visitar i passejar per la parròquia al vespre”, va indicar el cònsol major de Canillo, Francesc Camp. En aquest sentit, va posar en relleu que la intenció de la corporació amb l’embelliment del nucli antic és “reformar la zona amb la incorporació d’elements moderns i sobris, que entonin amb l’edificació que l’envolta”.
Així, va apuntar que un altre dels atractius és el record històric. “Hem posat dins l’asfalt les marques de les cases pairals amb les quals marcaven els animals i un museu a l’aire lliure, amb la instal·lació d’un total de nou plafons informatius que expliquen com era la vida al centre històric de Canillo en el passat”, va dir.

Per la seva banda, el conseller d’Urbanisme comunal, Cerni Pol, va posar en relleu que “un dels treballs més importants de la remodelació és el canvi de totes les canonades d’aigua i millorar la separativa d’aigües i de les fonts de la parròquia”. D’aquesta manera, Camp va afegir que la voluntat del comú és finalitzar el projecte d’embelliment en els pròxims dos anys de mandat “per donar atractiu a tot el nucli antic”.
Quant a la situació econòmica comunal arran de la crisi pel coronavirus, el cònsol va manifestar que “estem a l’espera dels ingressos dels pròxims tres mesos i a finals d’agost podrem veure si la rebaixa d’inversions que vam realitzar al mes d’abril és suficient o hem de renunciar a més projectes”. I va afirmar que “el comú està sanejat i farà el possible per mantenir la inversió i no deixar perdre l’economia comunal i del país”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts