x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Detingut un turista amb set bitllets de 100 euros falsos

L'home de 39 anys va intentar pagar una compra en una perfumeria del Pas amb dos dels bitllets falsos
La façana de la policia.

La policia deté un turista per robar un cotxe a Grau Roig

La façana de la policia.

Fernando Galindo
Actualitzada 20/07/2020 a les 13:19
Un turista de 39 anys va ser detingut dijous passat a la tarda al Pas de la Casa com a presumpte autor d’un delicte de tràfic jurídic en intentar posar en circulació moneda inautèntica. L'home va intentar pagar una compra en una perfumeria de la localitat encampadana amb dos bitllets falsos de 100 euros. Els responsables de l'establiment van alertar al cos d'ordre, que en ser controlat van poder veure que l'home es trobava en possessió de set bitllets falsos de 100 euros. 
Aquesta va ser una de les 22 detencions que va efectuar la policia durant la setmana. Destaca també la d'un noi de 21 anys acusat dels delictes contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic, el patrimoni i l'administració de justícia. Els fets van tenir lloc dimecres passat al migdia quan agents del cos van ser requerits en un domicili de la Massana per una agressió. La víctima era exparella de l'autor, que es va presentar al domicili d'ella cridant i donant forts cops a la porta d'entrada. La va agredir i li va trencar diverses parts del mobiliari de la llar. Cal destacar que el jove té vigent una prohibició judicial d'entrar en contacte amb la seva exparella. La policia va efectuar posteriorment una recerca del jove, que va ser controlat i detingut a Canillo. 

Per altra banda, la matinada del divendres al dissabte es va detenir un turista de 35 anys que va alterar l'ordre públic en les escales d'un edifici d'Escaldes-Engordany. Quan els agents van arribar als llocs dels fets, l'home va tenir una actitud arrogant i desafiant envers els policies, i va fer cas omís de les seves indicacions, proferint amenaces i injúries cap a ells. Se'l va detenir com a presumpte autor dels delictes contra la funció pública, contra l’honor i contra la llibertat. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts