x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

La lladre reincident

El ministeri públic sol·licita l’expulsió definitiva del Principat a una resident francesa per entrar a robar en set habitatges entre els mesos de març i novembre de l’any passat.
La sala d'actes de l'edifici de Prada Casadet.

La lladre reincident

La sala d'actes de l'edifici de Prada Casadet.

Fernando Galindo
Actualitzada 19/07/2020 a les 06:44
Expulsió definitiva d'Andorra. Això és el que demana la fiscalia a una dona, de nacionalitat macedònia, que va entrar a robar en set edificis del país entre els mesos de març i agost de l'any passat. La dona, que es troba en presó provisional des de fa nou mesos, ja va ser arrestada i empresonada durant quatre mesos el 2014 després de cometre furts similars als jutjats pel Tribunal de Corts dijous passat a l'edifici de Prada Casadet. L'acusació també sol·licita el comís del vehicle que l'acusada utilitzava per transportar els objectes robats al país veí del nord i demana el pagament d'un import d'aproximadament 70.000 euros en concepte de responsabilitat civil per a les víctimes dels robatoris. La fiscalia va afegir que la presa es troba en cerca en d’altres països europeus i disposa de 12 identitats diferents.
Segons la declaració de la processada durant la vista oral del cas, ella es dedica a la venda ambulant en edificis i es traslladava a Andorra a comprar tabac, alcohol i productes d'higiene personal per fer negoci a França, on aquestes matèries tenen un preu més alt. "Mai vaig entrar als domicilis d'aquestes persones, en el moment dels fets em trobava al país, però només venia a comprar i passejar per la muntanya per desconnectar", va indicar la dona.

Al seu torn, la defensa de l'acusada va demanar l'absolució de la seva clienta al·legant que la presa ja va pagar pels delictes passats i aquest no és un motiu per considerar-la culpable dels fets. Tanmateix, el lletrat va posar en relleu que si la processada és condemnada altre cop per Corts, probablement haurà de complir els dos anys de presó condicional que figuraven en la sentència del 2014, ja que encara no s'ha complert el període de suspensió de la pena, que és de quatre anys.
Etiquetes
  • #2 Henry
    (19/07/20 12:27)

    A qualsevol país, un delinqüent que reincideix, per exemple, en actes delictius per tercera vegada, després de complir la pena se l'hauria d'expulsar del país d'acollida.
    La llàstima és que no puguem expulsar "els nostres lladres".

    Respondre
  • #1 VIRTVS
    (19/07/20 11:24)

    Ben fet, així és com ha de ser.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts