Cap d'Estat

Vives tanca a Ordino les visites a les parròquies

El Copríncep episcopal destaca el jovent per donar suport a la gent gran

Vives tanca a Ordino les visites a les parròquiesANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, va tancar ahir a Ordino les visites que ha fet a les set parròquies per conèixer com s’ha viscut la pandèmia al Principat amb la reunió que va mantenir amb els cònsols, Josep Àngel Mortés i Eva Choy. Mortés va explicar que Vives va agrair la feina dels empleats del comú durant la pandèmia i va fer referència a les accions del comú per aquesta crisi, com ara l’aportació de 800.000 euros al fons del Govern o la rebaixa de sous del 15% que tindran els càrrecs comunals.

El Copríncep i el cònsol van coincidir a destacar la feina del jovent de la parròquia durant els mesos d’emergència sanitària per ajudar la gent gran, i Vives va manifestar que “és molt bonic que entre les generacions es doni aquesta bona interrelació”. A més, Vives va subratllar la bona valoració de les institucions del país, entre les quals també la de Coprincipat, ja que van tots a l’una. “Cadascú fa el que ha de fer perquè això és el que provoca que l’engranatge del conjunt de l’Estat funcioni bé”, va comentar el Copríncep episcopal, que hi va afegir que aquesta idea s’ha de transmetre a les generacions més joves i als que acaben d’arribar al país.

També va destacar la labor dels comuns i la seva importància al país perquè és on la ciutadania recorre directament. “En tots els comuns he trobat una molt bona salut de resposta cap a la ciutadania en aquests moments de pandèmia.” I va afegir que cada comú ha intentat treballar per resoldre les seves necessitats, ja siguin de la gent gran, del jovent, dels temporers, com és el cas de Canillo, o amb les gestions dels stop labs.

Vives tanca a Ordino les visites a les parròquies

tracking