pandèmia mundial

Programades 138 PCR i TMA a la caserna de bombers

El nou stop lab acull des d'aquest matí les proves de tests gratuïts als ciutadans que sospitin que han contret el virus

Primeres proves de PCR i TMA a la caserna de bombersSAAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'stop lab que s'ha instal·lat a la caserna de bombers ja està en funcionament. Aquest matí s'han dut a terme les primeres proves gratuïtes de TMA i PCR a aquells ciutadans que tenien sospites que podien haver contret el virus. Al migdia hi havia programades un total de 138 proves, tot i que aquesta xifra pot crèixer durant la tarda ja que s'està donant hora per avui mateix, fins abans de les 18 h, moment en què tancarà l'stop lab per avui. El SAAS ha recordat que per dur a terme aquests tests s'ha de demanar cita prèvia trucant al 821 955.

L'altre punt del país on també s'estan portant a terme els tests, i que de fet ja es fan des de fa dies però per a casos més especifics, com preoperatoris, és el CAP de la Sardana, que els darrers dies ha registrat una alta afluència de gent. El centre de salut pot acollir fins a 120 proves al dia, mentre que l'stop lab de bombers en pot acollir fins a 600. El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, va indicar el dimarts que en cas que el resultat sigui negatiu no és comunicarà el resultat de la prova, mentre que si és positiu es farà l'avís corresponent, així com l'estudi epidemiològic dels contactes del positiu en qüestió.

tracking