x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Afers Socials

El Consell d'Europa finançarà el Pla Nacional de la Infància i l'Adolescència

El termini per desplegar el projecte és de dos anys i el ministre Filloy aspira a empoderar la figura dels infants
Víctor Filloy ha presentat el pla amb les ministres Ester Vilarrubla i Sílvia Riva

Víctor Filloy ha presentat el pla amb les ministres Ester Vilarrubla i Sílvia Riva

Víctor Filloy ha presentat el pla amb les ministres Ester Vilarrubla i Sílvia Riva

SFGA/JAViladot
Actualitzada 16/07/2020 a les 16:48
El ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, ha anunciat aquest matí que el Consell d’Europa finançarà el desplegament del Pla Nacional de la Infància i l’Adolescència, un projecte “ambiciós” que té un calendari marcat de dos anys. En aquest sentit, el ministre ha afirmat que no hi ha una dotació econòmica assignada sinó que la retribució serà “en espècies” a partir de l’assessorament de tres experts del Consell d’Europa. Segons Filloy, un dels objectius d’aquest pla nacional és aconseguir un major empoderament a nivell de drets per als infants i adolescents, és a dir, que tinguin una major representació a les institucions per expressar els seus neguits i fer-los partícips en els òrgans de decisions. La reunió d’aquest matí també ha comptat amb la presència de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, i la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva.
Etiquetes
  • #5 Joan
    (16/07/20 18:08)

    A mi aquest Sr. m'ha ajudat molt quan ho he necessitat, en un moment complicat de la meva vida. Espero als comentaristes destructius, que no us trobeu mai en una situació com em vaig trobar...i reitero el meu agraïment al Ministre per tot el suport seu i del seu equip.

    Respondre
  • #4 empoderament
    (16/07/20 17:39)

    Empoderament? aquest ministre? mare meva...fa riure, no pot portar ni un departament. Com està la Gavernera? Com està infància? Això si, cada dia reparteix milers d'euros per tenir a la gent contenta.

    Respondre
  • #3 Palla
    (16/07/20 14:33)

    Tot això sona diví, però només es parafernàlia barata, pallá i res més! En canvi al país hi ha gent molt preparada i que en els darrers anys ha presentat projectes innovadors de veritat i, sobretot, útils... I com si res... Perduts pels calaixos del ministeri.. O directament a la brossa. No n'aprendrem mai!

    Respondre
  • #2 Papa Estat
    (16/07/20 14:21)

    La paraula empoderar esta enverinada i comporta una càrrega ideològica-cultural molt forta, converteix el futur home i dona en assistits, víctimes, infantils i protegits.

    Respondre
  • #1 Experiments
    (16/07/20 13:19)

    Un altre experiment per a l'endoctrinament i atontament dels infants. "Empoderar" vol dir fer-los creure que la democracia és justa i dona algun tipus de poder al ciutadà.
    Deixeu-vos estar d'empoderaments i treballeu per que els nens no hagin de marxar del pais per estudiar per exemple i mil coses més aixi d'importants.

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts