x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
pandèmia mundial

Canillo suspèn tots els actes nocturns de la festa major

El rebrot de la pandèmia dels darrers dies i les mesures decretades de Govern han portat a la decisió de l'organització, que centra els seus esforços en les activitats de dia
Actualitzada 16/07/2020 a les 20:13
La festa major de Canillo que s'ha celebrar des d'aquest divendres fins el diumenge no comptarà amb actes nocturns. La Quadrilla de Canillo i el comú han decidit centrar els seus esforços en les activitats diürnes, després que el rebrot de la pandèmia i les mesures decretades pel Govern hagin portat a prendre la decisió d'evitar les cites que previsiblement havien de congregar més assistents. Per tant, s'han eliminat del programa les actuacions musicals nocturnes dels tres dies i els sopars populars que les precedeixen.
No obstant això, des de Canillo han assegurat que hi ha la voluntat de celebrar les festes al llarg dels tres dies, principalment amb activitats esportives i pels infants. També es mantindrà el diumenge la tradicional missa de festa major i la posterior cercavila pels carrers del poble. El comú també té previst el diumenge fer l’acte d’inauguració de la reforma del Carrer Major. En totes les activitats la Quadrilla vetllarà perquè es respectin les mesures de distanciament i l’ús de la mascareta, així com qualsevol mesura addicional de seguretat que cada activitat requereixi.
Etiquetes
  • #2 Ja ja ja
    (16/07/20 23:58)

    “En totes les activitats la Quadrilla vetllarà perquè es respectin les mesures de distanciament i l'ús de la mascareta” però si són els primers que van sense mascareta pel poble!!!

    Respondre
  • #1 Jaume
    (16/07/20 21:59)

    Perque com tothom sap, el virus només es contagia de nit ......

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts