Salut

L'aplicació Safe365 incorpora una polsera intel·ligent

L'aplicació Safe365 incorpora una polsera intel·ligent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aplicació d’atenció de creació andorrana Safe365 incorporarà les properes setmanes una polsera intel·ligent amb la qual es mesurarà la freqüència cardíaca, la temperatura corporal i la saturació d’oxigen en sang de les persones grans, de tal manera que serà possible detectar símptomes prematurs de Covid-19. Així mateix, es podran veure en temps real tots els paràmetres mèdics al telèfon mòbil en l’aplicació, que està encarada a la gent gran. “Amb la Covid-19, ens preocupem encara més pel benestar dels nostres grans. Tenir una eina que ens permeti saber com estan dia a dia significa molt per a les famílies”, comenta Guillem Viladomat, fundador de Safe365.

Aquesta polsera intel·ligent s’incorporarà en un pla de subscripció mensual en l’aplicació, amb un preu que oscil·larà entre els 20 i 25 euros al mes. Durant el confinament, l’aplicació va arribar a superar els sis milions de descàrregues.

A través de l’aplicació, els familiars poden saber la localització dels padrins, rebre alertes de seguretat, com ara quan surten de casa, conèixer l’estat de la bateria del telèfon, saber quants passos han caminat i fins i tot saber el nivell de felicitat.

tracking