x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
política

El PS posa en dubte la validesa de la modalitat del contracte entre el Govern i Toti Garcia

Susanna Vela reclama els contractes de l'executiu amb A2 Security davant la insatisfacció de la resposta que va rebre
La consellera del PS, Susanna Vela.

Susanna Vela

La consellera del PS, Susanna Vela.

Actualitzada 14/07/2020 a les 12:32
El Grup Parlamentari Socialdemòcrata ha fet una nova demanda d'informació en relació a la contractació de Toti Garcia i l'empresa A2 Security per a la prestació de serveis d'assessorament en matèria d'inversió estrangera. Concretament, reclamen els contractes entre les dues parts, en els quals la consellera general Susanna Vela veu "punts incongruents". "Fan referència a modalitats de contracte que segons Govern estan previstes a la Llei de contractació pública i que nosaltres no sabem veure", ha assenyalat Vela, que ha remarcat que "aquesta modalitat de contracte sensible no existeix ni a la Llei ni a aquest article al qual fan referència". 
A banda dels contractes, el PS ha reclamat els informes corresponents a aquestes contractacions de serveis de la Intervenció general i els informes del ministeri de Presidència, Economia i Empresa pels motius que no feien possible promoure la concurrència en la contractació. Finalment, des del PS volen rebre les actes de Govern autoritzant la contractació d'aquests serveis.

Cal recordar que el passat 10 de juny els socialdemòcrates van formular una pregunta per obtenir informació de la contractació de l'empresa de Toti Garcia, amb la qual es va signar un contracte per 21.250 euros fins al 31 de desembre per l'assessorament en matèria d'inversió estrangera. Aleshores la resposta que va donar l'executiu no va convèncer al PS, motiu pel qual ha tirat endavant aquesta nova demanda d'informació. 
Etiquetes
Veure’n més
13
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts