Bany a Caldea i detencióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El que havia de ser un bany relaxant a la llum de la lluna va acabar a comissaria. Tres joves van ser detinguts a dos quarts de dues de la matinada de divendres després d’haver-se colat a Caldea per remullar-se a les piscines del termolúdic. Van haver de saltar un mur de tres metres d’alçada i quan ja havien acabat l’operació i es trobaven gaudint de les basses de Caldea sense cap turista molestant van rebre la visita dels agents. La policia va procedir a la detenció dels tres joves, una noia de 19 anys i dos nois de 22, com a autors d’un delicte contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili.

Les tres detencions formen part de les trenta que va realitzar la policia la setmana passada. La majoria, setze, per delictes contra la seguretat en el trànsit. Destaca la d’un home no resident de 52 anys que la tarda del dissabte va donar positiu per alcoholèmia amb una taxa de 2,3 g/l. A més de l’operació contra la droga que va acabar amb la detenció de quatre persones a Escaldes, es va arrestar un turista de 22 anys quan intentava entrar al Principat amb poc més de mig gram de cocaïna a la butxaca.

També es va detenir una noia de 19 anys i un noi de 27 residents després que ell donés una bufetada enmig d’una plaça a la parella. En ser detingut, la noia es va interposar a l’arrest, proferint injúries envers els agents. Se’ls acusa d’un delicte contra la funció pública i l’honor a la noia, i un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic al noi. El dilluns també es va detenir un home de 41 anys per amenaçar l’exparella en un establiment.

tracking