x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Tres detinguts per colar-se a les piscines de Caldea de matinada

La policia va controlar a dos nois de 19 i 22 anys i una noia de 19 anys que es van enfilar al mur i van fer ús de les instal·lacions la nit del dijous al divendres
Exteriors de l'edifici del termolúdic Caldea.

Caldea augmenta els ingressos fins a més de setze milions d'euros

Exteriors de l'edifici del termolúdic Caldea.

Fernando Galindo
Actualitzada 13/07/2020 a les 13:22
Una noia de 19 anys i dos nois de 19 i 22 anys, tots ells residents, van ser detinguts la matinada del dijous al divendres passat per un presumpte delicte contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili (violació de determinats establiments). Els tres joves van entrar de manera il·licita a Caldea i van banyar-se a les piscines després d'enfilar-se per un mur d'uns tres metres d'alçada. Els agents de seguretat del termolúdic els van detectar i van trucar a la policia, que van procedir a la detenció dels tres implicats.
Aquests van ser tres de les 30 detencions que va efectuar la policia durant la setmana passada. Quatre són en relació a l'operació antidroga que es va dur a terme la setmana passada, i un altre el resident de 50 anys que va ser controlat al cap del Port d'Envalira amb 1.980 paquets de tabac valorats en 6.890 euros. També van arrestar un no resident de 22 anys amb 0,5 grams de cocaïna que accedia a Andorra per la frontera del riu Runer el dilluns passat. A més, hi ha 16 detinguts per conduir sota els efectes de l'alcohol, molts d'ells emmarcats en la campanya que està portant a terme la policia, sent un no resident de 52 anys el que va assolir la taxa més elevada, amb 2,35 g/l. 

Per altra banda, es va detenir una noia de 19 anys i un noi de 27 residents després que aquest donés una bufetada en mig d'una plaça a la seva parella. En ser detingut, la seva parella es va interposar a la detenció, proferint injúries envers els agents interventors. Se'ls acusa d'un presumpte delicte contra la funció pública i l’honor a la noia, i un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic al noi. També es va detenir a un home de 41 anys pel mateix el dilluns després que amenacés a la seva exparella en un establiment. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts