La fiscalia demana cinc anys de presó per haver introduït 700 grams d'haixix

El principal acusat, resident espanyol, es troba en presó preventiva des que va ser detingut el 23 de gener de l'any passat

Els 700 grams d'haixix incautats al cotxe del principal acusat.Policia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La fiscalia té previst demanar cinc anys de presó per a un home de 32 anys acusat de tràfic d'estupefaents en el judici que s'està celebrant des d'aquest matí al Tribunal de Corts. El processat, resident de nacionalitat espanyola i que està en preso preventiva, va ser detingut el 23 de gener de l'any passat després que la policia aturés el vehicle que conduïa a la frontera del riu Runer. Els agents van efectuar una perquisició al vehicle amb l’ajut d’un gos ensinistrat a tal efecte, fet que va permetre localitzar sota el seient del conductor, un embolcall de plàstic que contenia una gran tableta d’haixix tallada en catorze trossos, amb un pes total de 707 grams.

El mateix dia també es va procedir a la detenció de dos homes més, residents de 30 i 37 anys, companys amb els quals el principal acusat compartia domicili, com a presumptes implicats en el delicte contra la salut pública. Els dos joves també estan sent jutjats al Tribunal de Corts i el ministeri preveu demanar quatre anys d'internament per cadascun.

En els posteriors registres al domicili, situat a la parròquia d’Encamp, i al turisme d’un dels altres detinguts es van comissar 0’5 grams d’haixix, 3’8 grams de marihuana i 1 pastilla d’èxtasi.

Pel que fa als altres dos acusats, que eren companys de pis de la persona a la que se li va incautar el haxix, la fiscalia els demana 4 anys de presó a cada un d'ells.

tracking