INVESTIGACIÓ

L'home assenyalat pel sabotatge a Pal el nega rotundament

El veí de Sant Julià de Lòria de qui presumptament la policia sospita que va ser l’autor el va negar ahir al Diari

Policia Pal sabotatge cables tallats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El veí de Sant Julià de Lòria de qui presumptament la policia sospita que va ser l’autor del sabotatge que va tenir lloc a l’estació de Pal va negar ahir a aquest Diari qualsevol relació amb els fets i va mostrar el seu malestar perquè se’l relacioni amb un succés que, segons va explicar, ell desconeix completament.

L’home, extreballador de Naturlandia i molt conegut a la parròquia laurediana, es va mostrar indignat per ser assenyalat. Ell i la seva família tenen una casa a Pal on passen moltes estones i dies, i per tant defensa que no és gens estrany que el rastreig del seu telèfon mòbil per part de la policia aparegui per la zona de Pal, igual que el del seu germà o el de qualsevol membre de la seva família.

Fins i tot al·lega que manté una bona relació amb l’estació. Després d’haver treballat durant un hivern a l’estació segueix mantenint una bona sintonia tant amb la direcció com amb els seus treballadors i en cap moment, segons assenyala, va marxar de males maneres de l’estació, on li van fer informes favorables per poder accedir a un altre lloc de treball.

Alhora incideix que aquests fets es van produir el mes de novembre i ell va iniciar la seva relació amb l’estació de Pal el mes de desembre, i va allargar fins i tot el seu contracte. També es va queixar que hi ha una campanya de difamació contra la seva persona i en general contra la seva família.

L’home va negar rotundament qualsevol relació amb l’acció del sabotatge dels cables de tres remuntadors de Pal el novembre del 2018, dos telecadires i un teleesquí. El sabotatge es va realitzar el novembre del 2018 i va consistir en la manipulació dels cables del telecadira del Cubil, a l’altura de la pilona 2, del telecadira de la Serra II, a l’altura de la pilona 1, i del teleesquí 6 la Serra, a la motriu del giny, tots tres a tocar de la carretera del coll de la Botella. Els rectors de l’estació ho van qualificar “de represàlia econòmica consistent en la destrucció de material d’una empresa per impedir-ne el bon funcionament”.

tracking