Mor un motorista a Pont de Bar en un accident amb un turisme andorrà implicat

El conductor de la motocicleta va perdre la vida a causa de la col·lisió

Mor un motorista a Pont de Bar en un accident amb un turisme andorrà implicat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conductor d’una motocicleta va perdre ahir la vida després de xocar frontalment amb un turisme amb matrícula andorrana a l’N-260, prop de la població de Pont de Bar, a la comarca de l’Alt Urgell. El Servei Català de Trànsit (SCT) va informar a través d’un comunicat que l’accident mortal va tenir lloc ahir al matí al punt quilomètric 208,5 de l’esmentada carretera nacional. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 11.14 hores.

L’SCT va manifestar que es desconeixen els motius que van provocar que el vehicle del Principat i la motocicleta xoquessin frontalment i els agents catalans n’estan investigant els fets. A conseqüència del xoc, el difunt, que era veí de Navarcles de 42 anys, va patir greus lesions que li van fer perdre la vida, mentre que l’únic ocupant del turisme va resultar il·lès.

Arran de l’accident, es van haver d’activar tres patrulles del cos d’ordre català, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, un helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació a xarxa viària, la carretera va quedar totalment tallada fins a les dues de la tarda, moment en què, segons van notificar des de l’SCT, es va poder obrir un carril i habilitar el pas alternatiu.

El tall de carretera va tenir una durada de quaranta-cinc minuts, el temps que van necessitar els equips d’emergència per adequar l’asfalt de la xarxa viària que es va veure afectada. Així, la circulació al tram afectat pel sinistre va quedar completament normalitzada a les 14:45 hores. Amb aquesta defunció, ja són 53 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit des de principi d’any a la xarxa viària interurbana del territori veí del sud.

D’altra banda, ahir també hi va haver un altre sinistre a la mateixa N-260, a l’altura de Soriguera, en el qual només es va veure implicat el conductor d’una motocicleta, qui va resultar ferit.

Mor un motorista a Pont de Bar en un accident amb un turisme andorrà implicat

tracking